Anmälan Popkollo Vuxen Producent i Rimbo 22-27 juli 2019
Hej och välkommen till anmälan av Popkollo Vuxen i Rimbo 22-27 juli 2019

Här ber vi dig att fylla i en del uppgifter om dig själv. Vi antar deltagare löpande tills kollot är fullt med 25 deltagare. Därefter kommer en kölista att upprättas där du kontaktas om det blir en ledig plats. Efter att du fyllt i det här formuläret och tryckt på "Skicka in" får du ingen bekräftelse direkt utan det kan dröja upp till tre veckor innan du får ett e-post-meddelande med antagningsbesked och instruktioner för inbetalning. Så bli inte orolig om det inte kommer en bekräftelse på en gång!

Deltagaravgiften inkluderar enkelt boende i klassrum, allt innehåll och även måltiderna på kollot, men det finns även möjlighet till delat boende i sovsal/vandrarhem med säng (bokas via oss) eller att boka eget boende. Det blir en extra avgift utöver deltagaravgiften. Eventuellt överskott på deltagaravgiften går direkt till Popkollo Gotlands övriga verksamhet.

Observera att schemat under Popkollo Vuxen sträcker sig hela dagen den 27 juli, så planera din hemfärd till den 28 juli.
Mer information om detta och tips på busstider kommer med antagningsbeskedet.

För frågor - kontakta minna.bolin@popkollo.se

Godtycke *
Härmed godkänner jag att Riksorganisationen Popkollo lagrar mina inmatade uppgifter. Uppgifterna du angett lagras för att kunna administrera din ansökan och eventuella medverkan i Popkollos arrangemang. Riksorganisationen Popkollo kommer inte att lämna ut uppgifterna till tredje part. Tillgängligheten inom organisationen är begränsad. Tillgång till uppgifterna beviljas endast till de verksamhetsansvariga som inom Popkollos organisation behöver uppgifterna för genomförandet av popkollos verksamhet. Riksorganisationen Popkollo, Ringvägen 21, 11853 Stockholm, hej@popkollo.se
Namn *
Your answer
Personnummer (Har du inte svenskt personnummer räcker det med födelsedatum) *
Your answer
Gatuadress *
Your answer
Postnummer och ort *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
E-post (Det är viktigt att du anger korrekt adress då du kommer få viktig information skickad till den!) *
Your answer
Önskat boende (Deltagaravgiften är mellan 3200 – 7500 kronor och du betalar vad du kan och vill. Eventuellt överskott går till Popkollo Gotlands ungdomsverksamhet. Skriv hur mycket du vill betala.) *
Deltagaravgift
Vi vill att så många som möjligt ska kunna gå på Popkollo utan att begränsas av ekonomin. Därför tillämpar Popkollo en glidande skala på deltagaravgiften. I deltagaravgiften nedan ingår inte boendekostnaden (förutom boende i klassrum, som inte kostar extra), utan den läggs på när vi skickar inbetalningsinformation. Det går bra att delbetala, i så fall skriver du bara det i svaret.
Deltagaravgift 3200-7500 kr *
Your answer
Önskemål om kost (Vegetarian, vegan osv) *
Your answer
Allergier (Parfym, mat osv) *
Your answer
Spelar du något instrument sedan tidigare?
Your answer
Har du erfarenhet av att göra musik i dator?
Your answer
Vad gillar du för musik?
Your answer
Hur hörde du talas om Popkollo Vuxen?
Your answer
Något mer du vill tillägga?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Popkollo. Report Abuse - Terms of Service