Το καμπαρέ του Ηλιοστασίου
Μια μοναδική ευκαιρία να λάμψετε πάνω στη σκηνή, να μας μαγέψετε με την βελούδινη φωνή σας, να μας ζαλίσετε με τις μελωδίες σας στο πιάνο, να μοιραστείτε μαζί μας τα πιο τρελά σας όνειρα, να μας πείτε αστεία (και κρύα) και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί. Οι MCs της βραδιάς ο Γιώργος Τσιτσιρίγκος (aka Chi-chi) και η Τίνα Λυμπέρη (aka Κομποστίνα) θα είναι εκεί για σας ενθαρρύνουν και να μας πουν και αυτοί μερικά τραγουδάκια.

Μπορείτε να εμπνευστείτε από την μαγική αυτή στιγμή του χρόνου, δηλαδή από την μεγαλύτερη νύχτα, το απόλυτο σκοτάδι, τον πιο βαθύ ύπνο, την στάση αλλά και την γέννηση του ήλιου, του φωτός. Μπορείτε επίσης να εμπνευστείτε από τους λύκους και τα ελάφια της Πάρνηθας, τον κοκκινολαίμη, τις πάπιες που έχουν έρθει από τα βόρεια να περάσουν μαζί μας το χειμώνα. Αν θέλετε επίσης μπορείτε να μας πείτε ιστορίες από τα οικογενειακά σας Χριστούγεννα, συνταγές για μελομακάρονα, να αναρωτηθούμε αν όντως τελικά υπάρχει Άγιος Βασίλης, κ.α. Οι επιλογές είναι απεριόριστες!! Η σκηνή του Καμπαρέ του Ηλιοστασίου είναι πολυ ανοιχτόμυαλη και θα σας δεχθεί ό,τι και να φέρετε.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ μέχρι Παρασκευή 20/12. Εάν δεν έχει γεμίσει το πρόγραμμα, θα μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας και την ίδια ημέρα στο Καφενείο, μέχρι τις 19:19. Εμείς θα παρέχουμε τη σκηνή, το πιάνο και το μικρόφωνο. The rest is up to you!

Σας περιμένουμε!

(Σύνδεσμος για αυτή τη φόρμα --- https://tinyurl.com/u6lgbu4)
Email address *
Get your groove on!
Όνομα *
Your answer
Επώνυμο *
Your answer
Τηλέφωνο επικοινωνίας *
Your answer
Όνομα παράστασης *
Your answer
Διάρκεια παράστασης *
Your answer
Περιγραφή παράστασης *
Αυτή η περιγραφή θα δημοσιευθεί!
Your answer
Είναι συμμετοχική η παράσταση; *
Δηλαδή θα ζητήσετε τη συμμετοχή των θεατών, πχ είναι τραγούδι που μπορούν να ακολουθήσουν και άλλοι;
Αν θέλετε να τραγουδήσουμε μαζί, συμπεριλάβετε τους στίχους
Your answer
Τι χρειάζεστε για την παράστασή σας;
Συμπληρώστε εάν χρειάζεστε κάτι παραπάνω από μικρόφωνο.
Your answer
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Πατήστε SUBMIT παρακάτω και θα δείτε (σε άλλη οθόνη) την επιβεβαίωση υποβολής, αλλιώς δεν θα λάβουμε την εγγραφή σας!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy