Diumenge, 9 d'Abril. Senderisme familiar a la serra de les Torretes, Martorell.
El proper 9 d'abril en Xose en portarà a prop de casa a fer una caminada matinal apta per a tots els públics a la Serra de les Torretes i la Serra d'Ataix. L'excursió es circular, d’uns 12 quilòmetres i te un desnivell d'uns 500 metres.

Començarem a Martorell, travessarem el Pont del Diable i farem un curt recorregut pel poble de Martorell, fins arribar al camí que puja a la muntanya.

Recorregut aproximat: Torre Griminella, Torre del Clos, Serra de l’Ataix. Visitarem el Castell d’en Peiret o Rosanes, restes molt enrunades, i les instal.lacions abandonades de la mina de plom “La Martorellense”. Després tornarem als cotxes i cap a casa a dinar.

Cal portar: Esmorza, aigua, roba i calçat adient per caminar per muntanya.

Dificultat: fàcil, apta per a tota la familia.

Sortirem a les 8h de les termes romanes i la tornada està prevista cap a l'hora de dinar. Les persones que vulguin participar d'aquesta excursió, però no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal Xose Santín.
NOM *
Your answer
COGNOMS *
Your answer
NUMERO DE SOCI *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
D.N.I. *
Your answer
SOCI *
VEHICLE PROPI *
INDICA PLACES DISPONIBLES EN L'APARTAT ALTRES.
DATA NEIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
FEDERAT
DECLARO I ACCEPTO *
Amb l'enviament del present formulari DECLARO i ACCEPTO que estic prou entrenat per realitzar aquesta activitat, que no pateixo cap lesió física que pugui agravar-se durant o com a conseqüència de la meva participació a l’activitat abans esmentada i que eximeixo el Centre Excursionista Sant Boi, i els membres responsables, de tota responsabilitat derivada de qualsevol eventualitat. Autoritzo els serveis mèdics a practicar-me qualsevol cura que pugui necessitar o qualsevol altra intervenció que ells considerin oportuna, tant si em trobo en condicions de sol·licitar-la com en el cas de no trobar-m’hi. També em comprometo a abandonar l’activitat si algun responsable ho creu necessari per a la meva salut. També declaro que estic al corrent de la dificultat i duresa d’aquesta activitat i de l’itinerari i horari aproximat que es durà a terme, i em comprometo a fer cas de les indicacions que els vocals responsables de la sortida em puguin fer, amb la finalitat d’evitar qualsevol dany o problema. D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor,a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, dono el meu consentiment exprés perquè el CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI pugui captar les meves imatges, les imatges dels meus fills/filles, durant el desenvolupament d’activitats organitzades per aquesta entitat i les Federacions i Associacions a les que estigui adherida, i les pugui reproduir i difondre per mitjà de qualsevol tipus de suport o canal de comunicació, i específicament en el lloc web de l’entitat, en el àmbit de les seves competències i actuacions.
SI ETS MENOR, NOM I DNI PERSONA RESPONSABLE DEL MENOR
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service