Kesäksi juoksukuntoon -juoksukoulu 2019, Turku (Vauhtisammakko)
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Vauhtisammakon Kesäksi juoksukuntoon -juoksukouluun Turkuun ajalle 7.5.18-28.5.19.

Kesäksi juoksukuntoon -kurssi on tarkoitettu kaikille juoksusta innostuneille, joilla on jo peruskuntoa juoksusta tai muusta liikunnasta. Kurssilla käydään läpi juoksutekniikka sekä tehdään erilaisia juoksuharjoitteita.

Mikäli olet täysin liikunnan aloittaja, samaan aikaan Kesäksi juoksukuntoon -kurssin kanssa alkaa Start! -liikunnan aloittajien oma juoksuryhmä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Start!-ryhmään: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdU8gabG-O5JLQLLfFVuddqz86bwMOVLKl3Jap9iDKrD1cJwQ/viewform

Kesäksi juoksukuntoon juoksukoulu alkaa keskiviikkona 7.5.2018 klo 18-n.19.30 avausluennolla, joka on Turun yliopiston Educariumin tiloissa, salissa EDU 3 (3. krs), osoite: Assistentinkatu 5, Turku.

Treenikerrat lähtevät Vauhtisammakolta osoitteesta Sirkkalankatu 13, Turku. Treenit on ulkona.

Kurssin treenit ovat seuraavat:
- kurssi 7.5.-28.5.19
- harjoitukset:
7.5. avausluento klo 18.00-n. 19.30, paikka yllä
9.5. klo 19
14.5. klo 19
16.5. klo 19
21.5. klo 19
23.5. klo 19
28.5. klo 19
Harjoituksen kesto on noin 1h.


Hinta 60 euroa.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä näillä maksutiedoilla:

JUOKSUKOULUN MAKSUOHJE
1.Maksa osallistumismaksu 60e tilille Nordea IBAN FI49 1652 3000 0167 28. Viite: 415129. Saaja Tmi Mikko Liukka. Muista käyttää viitettä!

Voit maksaa myös Smartum liikuntaseteleillä, kulttuuriseteleillä tai maksukortilla, TYKY-kuntoseteleillä, tai Virike-seteleillä, Body&Mind-kortilla (Edenred) sekä Sporttipassilla (Sporttipassilla maksamisen ohje alla). Kirjoita seteleihin nimesi ja tuo ne avausluennolle.

2.Tuo maksusta kuitti avausluennolle tai lähetä se sähköpostilla laskutus@vauhtisammakko.com.
_________________________________________________________________
SPORTTIPASSILLA MAKSAMINEN
Voit maksaa Vauhtisammakon liikuntapalveluiden laskut myös SporttiPassin verkkomaksulla.
*Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi
*Valitse SporttiPassin verkkomaksu
*Valitse riippuvalikosta Vauhtisammakko (Tmi Mikko Liukka) *Kirjoita summa euroissa *Kirjoita palvelunkuvaukseen Viite: 415129, kjkjk19

EAZYBREAKILLA MAKSAMINEN
Voit maksaa myös Eazybreakilla.

TYKY-ONLINELLA MAKSAMINEN
Voit maksaa myös Tyky-onlinen maksuvälineellä. Toimita tällöin tykyonlinen numerosi anni@vauhtisammako.com ja teemme veloituksen puolestasi.

________________________________________________________________

Mikäli maksat kurssin osaksi liikuntaseteleillä tai vastaavalla maksuvälineellä ja osaksi rahalla, maksa tilille yllä olevan ohjeen mukaan se määrä joka jää liikuntaseteleiden jälkeen avoimeksi. Tuo liikuntasetelit avausluennolle.

Mikäli haluat maksuaikaa, tiedustele mahdollisuuksia maksaa laskulla anni@vauhtisammakko.com. Laskutuslisä 2,50 euroa/lasku.

Mikäli sinulla on kysyttävää, lisätietoja saa anni@vauhtisammakko.com tai mikko@vauhtisammakko.com.

Facebookissa toimii Turun juoksukoulun osalta ryhmä Vauhtisammakon juoksukoulu. Sinne kannattaa käydä liittymässä. Lisäksi Vauhtisammakoa voit seurata Instagramissa @vauhtisammakko sekä @anniliukka ja @juoksunaattori. Lisäksi facebookissa toimii sivu Vauhtisammakko, josta kannattaa käydä tykkäämässä.

Noin viikkoa ennen kurssin alkamista saat sähköpostilla viestin, jossa on tarkempia ohjeita kurssista.

Kurssin aikana ei ole mahdollista korvata väliin jääviä harjoituksia toiseen ryhmään. Poissaolokertojen harjoituksia ei toimiteta erikseen sähköpostilla. Poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa etukäteen.

Kurssille mahtuu mukaan niin kauan kuin tämän linkin kautta voi ilmoittautua ryhmiin.

Juoksukoulun alaikäraja on 15-vuotta.

Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Jokainen harjoittelee omalla vastuullaan. Järjestäjällä on oikeus aikataulun ja sisällön muutoksiin.

Kurssille mahtuu mukaan niin kauan kuin tämän linkin kautta voi ilmoittautua ryhmään.

Tervetuloa mukaan!

Vauhtisammakot

Email address *
Nimi: *
Täytä tähän kenttään koko nimesi:
Your answer
Puhelinnumero: *
Your answer
Syntymäaika: *
Your answer
Postitusosoite: *
Your answer
Maksan juoksukoulun liikuntaseteleillä, TYKY-seteleillä, Mind&Body-kortilla, Sporttipassilla tai vastaavalla maksuvälineellä: *
Mikäli sinulla on liikuntaseteleitä tms. vain osaan maksusta. Tuo setelit avausluennolle ja maksa loppu osuus yllä olevalla maksuohjeella tilisiirtona.
Juoksukoulun maksupäivä: *
Juoksukoulu maksetaan ilmoittautumisen (tämän lomakkeen täyttämisen) yhteydessä yllä olevalla maksuohjeella. Täytä alla olevaan kenttään päivämäärä, jona olet suorittanut maksun tilisiirtona (eli ilmoittautumispäivä tai sitä aiempi päivä; koska juoksukoulu maksetaan samalla kun ilmoittaudutaan, ei tähän kenttään voi syöttää tulevaisuudessa olevaa päivämäärää). Mikäli maksat liikuntaseteleillä, syötä kenttään avausluennon päivämäärä 7.5.2019. Mikäli haluat maksuaikaa taikka haluat maksaa juoksukoulun erissä, ota yhteyttä anni@vauhtisammakko.com. Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Harjoittelen omalla vastuullani. Minusta saa ottaa ryhmässä kuvia treeneistä ja julkaista niitä Vauhtisammakon kanavissa. Hyväksyn täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, että lomakkeeseen syöttämäni tietoni kerätään ja minulle saa Vauhtisammakon toimesta toimittaa antamiini yhteystietoihin viestejä.
Your answer
Maksetun osallistumismaksun määrä (liikuntasetelit ja tilisiirto): *
Your answer
Juoksukoulun ilmoittautuminen on sitova: *
Juoksukouluun ilmoittautuminen on sitova. 15.4.2019 jälkeen tehdyissä peruutuksissa maksetusta kurssimaksusta pidetään 50%:a. Lääkärintodistuksella osallistumisen voi siirtää kokonaisuudessaan seuraavaan kauteen/kauteen jolloin pääsee mukaan terveenä. Mikäli kurssi jää kesken, pystyy käyttämättä jääneen osan kurssista siirtämään lääkärintodistuksella seuraavaan kauteen/kauteen jolloin pääsee terveenä mukaan.
Lisätietoja:
Tähän voit kirjata halutessasi lisätietoja.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service