Samenvattingen Jaar 1
Beste KE'er,

HIERBIJ HET INSCHRIJFFORMULIER VOOR DE SAMENVATTINGEN VAN AFU.

De samenvattingen zijn een uitwerking van het boek en de colleges, over het algemeen staat alle stof er nog eens in uitgelegd (in normaal Nederlands).

KOSTEN
Samenvatting AFU-lid: €3,-
Samenvatting niet-lid: €4,-
Meerprijs geprinte versie: €1,50 per samenvatting

SPECIALE AANBIEDING:
Alle samenvattingen in 1 keer!
AFU-lid: €24,-
Niet-lid: €28,-
Meerprijs geprinte versie: €12,-

De betaling zal voorafgaand plaatsvinden door middel van een Betaalverzoek. Om deze reden vragen we je je telefoonnummer in dit formulier in te vullen. Wanneer we de betaling binnen hebben, zal je worden toegevoegd in een Drive-document met de samenvatting. Het is daarom handig dat je (wanneer mogelijk) een Gmail emailadres achterlaat!

De samenvattingen kunnen niet worden geprint, om op deze manier het doorsturen te voorkomen. Wanneer je de samenvattingen geprint wil kopen, kan je dit in het onderstaande formulier aangeven. Een geprinte samenvatting kost €4,50 voor leden en €5,50 voor niet-leden. We nemen contact met je op wanneer we de samenvattingen hebben geprint en waar je ze op kan komen halen.

LET OP: Het verwerken van de aanvragen van de samenvatting wordt met de hand gedaan. De verwerking vindt alleen plaats op werkdagen (ma-vr tot 20:00 uur). Aanvragen in het weekend worden pas op maandag verwerkt.
LET OP: Het gebruik van deze samenvattingen is op eigen risico. Ze zijn gemaakt door en voor studenten in collegejaar 2019/2020. Dit betekent dat ze ook gebaseerd zijn op de colleges die in dat jaar gegeven zijn.
LET OP: Het doorsturen van de samenvattingen is NIET toegestaan.
LET OP: De samenvattingen zijn gemaakt in het vorige jaar. Het is dus altijd handig om hem goed door te lopen en te kijken of de stof nog actueel is! Aan het begin van dit jaar zijn grote veranderingen binnen de stof besproken met de docenten, maar het kan natuurlijk altijd dat de nadruk dit jaar op andere onderwerpen ligt of dat er nieuwe dingen worden toegevoegd.
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Voorkeur voor een Gmail adres, de samenvatting wordt inzichtelijk gemaakt op een Google Drive
Ben je lid van AFU? *
Bij twijfel aan onze kant controleren wij dit in ons ledenbestand. Het heeft dus geen nut om als niet-lid te beweren dat je wel lid bent.
Welke samenvatting wil je kopen? *
Required
Ik wil de samenvatting(en) graag geprint ontvangen
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy