URGENT! Últims dies per participar a l'ASSAIG GENERAL!
Et necessitem!

Qué és l'Assaig General?

L'Assaig general és un esdeveniment gastronòmic popular i sostenible que tindrà lloc l'11 de Juny als Jardins d'Elisava (C/ Badajoz - C/ Avila) dins el marc del FADfest'16. Així, se celebrarà un esdeveniment gastronòmic per a 900 persones amb aliments recuperats, dirigit per Ada Parellada i Sergi de Meià, en col·laboració amb els barris de l'entorn de la Plaça de les Glòries, associacions, comerços de proximitat, pagesos, centres de distribució d'aliments, etc.

I tu ets clau per a fer-ho possible! Formaràs part d’un equip de 150 persones que participareu en la preparació, la cocció i el repartiment del dinar. Si ho prefereixes podràs ajudar en la logística i l'organització de l'Assaig.

A més, per participar com a voluntari/a, estàs convidat/da a ser un dels comensals al dinar, que de segur serà deliciós!!

Una setmana abans del Assaig rebràs una formació de dues hores sobre seguretat i sanitat alimentària i podràs conèixer de primera mà i als teus companys/es.

Si ets major d'edat fes-te voluntari avui i suma't a la lluita contra el malbaratament dels aliments. Junts ho fem possible! Què dius? T’hi apuntes?

Omple aquest formulari, marca les tasques en les que vols particpar i ja està! Un cop inscrit et contactarem per confirmar la teva participació i et convocarem a les sessions de formació prèvies al gran dia!

Comptem amb tu!

Encara tens preguntes? pots intentar resoldre'ls mirant a www.aprofitemelsaliments.org o a http://fadfest.cat/assaiggeneral/
Sino escriu-nos!: voluntariat@aprofitemelsaliments.org


Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service