Formular de înscriere la cursul de formare continuă „Metode și Strategii Inovative de Predare a Opționalului <<Dezbateri, Oratorie și Retorică>>” - Calarasi- februarie 2019
De 20 de ani lucrăm la ARDOR împreună cu profesori extraordinari, care instruiesc tinerii pentru a deveni cetățeni care gândesc liber, onești, responsabili și activi în societate. Împreună cu profesorii îi ajutam pe elevi să capete voce pentru a contribui la societatea în care trăim cu toții.
Cursul la care vă invităm este unul în care participanții vor reuși să se 'echipeze' cu noțiunile de bază despre dezbaterile academice, apoi despre cum să folosească dezbaterile la clasă și, bineînțeles, pentru cei care predau cursul opțional, despre cum să predea „Dezbatere, oratorie și retorică".

Fiecare grupă (20 cursanți) se formează în urma înscrierii online, a achitării taxei de curs in valoare de 190 lei și a transmiterii unui e-mail cu Dovada plății pe adresa office.ardor@gmail.com. Deoarece numărul de locuri pentru fiecare grupă este limitat, vă rugăm să efectuați plata taxei de curs în termen de 5 zile lucrătoare de la înscriere.

Plata se poate efectua: prin virament bancar: CIF: 11216680 Cont IBAN: RO29RNCB0084010773330001 BANCA: Banca Comeriala Romana (sucursala Călărași) cu precizarea [Taxă curs formare SIPDODOR- Calarasi , februarie 2019
*SIPDODOR=„Strategii Inovative de Predare a Opționalului <<Dezbateri, Oratorie și Retorică>>” .

Cursanții care au achitat taxa vor primi din partea coordonatorului programului de formare un email cu detaliile organizatorice (locație și program curs, documente necesare etc.).

DEADLINE ÎNSCRIERI: 20 ianuarie 2019
DATA ÎNCEPERII CURSULUI: 2 februarie 2019 (ARDOR își rezervă dreptul de a modifica această dată, din motive întemeiate)

Email address *
Numele complet *
(Nume, Inițiala Tatălui, Prenume - cu diacritice și majuscule)
Your answer
CNP *
Your answer
Nr. telefon *
Your answer
Personal didactic, specialitatea - licență *
Your answer
Grad didactic *
Încadrare unitate școlară *
Unitatea Școlară *
Your answer
Sector/Județ *
Your answer
Tip de unitate școlară *
Unitatea școlară aparține de: *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service