POSTANI »UIP START-UP INVESTITOR«
V letošnji ediciji natečaja Podjetna Primorska 2018 smo v tekmovalni kategoriji »NAVIGATOR« predvideli posebno mesto za investitorje, ki si želijo pobližje spoznati posamezno izbrano podjetniško skupino.
Vaše mesto med investitorji si zagotovite preko prijave na spletnem obrazcu. Podjetniške skupine se bodo predstavile na zaključnem dogodku natečaja v četrtek 22.11.2018 v dvorani Sv. Frančiška v Kopru. Za udeležence s prijavljenim statusom investitorja bo organiziran prilagojen program, omogočen dostop do poslovnih informacij, ter zagotovljen prostor za mreženje in izmenjavo potrebnih informacij s podjetniškimi skupinami.
Ime, priimek: *
Your answer
Podjetje: *
Your answer
Naslov podjetja: *
Your answer
Email: *
Your answer
GSM številka: *
Your answer
Podpisani/-a potrjujem, da so podatki, ki sem jih vpisal/-a v obrazec, resnični. Univerzitetnemu razvojnemu centru in inkubatorj Primorske dovoljujem, da upravlja in obdeluje moje osebne podatke za namene organizacije in izvedbe dogodka Slovesnost ob zaključku natečaja Podjetna Primorska 2018. Vaše osebne podatke bomo varovali v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov in se zavezujemo, da podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe projektne aktivnosti. Skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov, lahko zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na info@uip.si *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service