Aanmelden organisatie 70th IVSA Congress 2021
Van 19 juli tot 29 juli 2021 zal het 70ste IVSA Congress in Utrecht plaatsvinden. Dit betekent dat de leden van de IVSA van over de hele wereld in Utrecht zullen samenkomen voor hun ALV (General Assembly (GA)). In totaal zullen er ongeveer 150 leden komen om hun land te vertegenwoordigen in de GA. Tijdens de GAs wordt niet alleen de interne organisatie van IVSA besproken, maar ook allerlei thema’s binnen de Diergeneeskunde - de resultaten hiervan deelt de IVSA met andere grote internationale partijen zoals de WHO, OIE en FAO om zo wereldwijd beleid te vormen.
Naast de vergadering, die verspreid over tien dagen ongeveer 25 uur zal duren, zullen er ook andere activiteiten zijn. Het thema van het congres zal ‘the digitalisation of veterinary medicine’ zijn; in dit thema zullen er gedurende het programma verschillende lezingen en workshops worden gegeven voor deelnemers. Bovendien zullen delen van het programma toegewijd zijn aan het kennismaken met Nederlandse cultuur. De nodige excursies naar Utrecht en Amsterdam, feestjes en stroopwafels zullen dus zeker niet ontbreken!

Durf jij het aan om dit fantastische evenement te helpen organiseren? Geef je dan hier op als Organising Committee of vrijwilliger
Ik wil me aanmelden als... *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy