Kummacon 2021 ohjelmahaku
Kirjallisuus- ja popkulttuuritapahtuma Kummacon (12.6.2021) hakee ohjelmanpitäjiä! Olisitko kiinnostunut luennoimaan itseäsi kiinnostavasta aiheesta tai järjestämään työpajan opettaaksesi taitosi myös muille? Tapahtuman ohjelmatarjonta keskittyy kaikkeen kummalliseen sekä sen lieveilmiöihin. Ohjelmassa ovat edustettuina esimerkiksi kirjallisuus, cosplay, länsimainen ja japanilainen sarjakuva, science fiction sekä pelit. Vuoden teemamme on MONSTERIT, mutta otamme mielellämme vastaan ohjelmaa aiheen ulkopuoleltakin. Vain mielikuvitus on rajana!

Ohjelmanpitäjämme ovat olleet muun muassa faneja, tutkijoita sekä paikallisen kulttuuri- ja harrastustoiminnan edustajia. Mikset siis sinäkin lähtisi mukaan? Tapahtuma toteutetaan virtuaalisena. Olemme ohjelmanpitäjiin yhteydessä esityksen käytännönjärjestelyistä haun päätteeksi.

Ohjelmahaku päättyy 30.4.2021 kello 23:59.

Mahdollisia kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen: kummacon.ohjelma@gmail.com

Lisätietoa tapahtumasta löytyy osoitteessa www.kummacon.com
Email address *
Ohjelmanpitäjä/t *
Puhelinnumero *
Ohjelman nimi ohjelmakarttaa varten *
Ohjelman kuvaus ohjelmakarttaa varten (huomaathan, että pitkää kuvausta saatetaan tiivistää tai kieliasua muuttaa yhteensopivaksi muiden ohjelmakuvausten kanssa) *
Ohjelmaformaatti *
Kategoria *
Required
Pituus *
Ohjelma tallentaminen *
Muuta huomioitavaa? Tarvitseeko esityksesi harjoitteluaikaa? Onko ohjelmalle ennakkoilmoittautumista?
EU:n yleinen tietosuoja-asetus
EU:n yleinen tietosuoja-asetus:
Yleisen tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 tehtävänä on suojata luonnollisten henkilöiden oikeutta henkilötietojen suojaan ja säännellä miten henkilötietoja käsitellään. Kaikki tähän lomakkeeseen annetut tiedot säilytetään yksityisesti ja niitä käytetään vain coniin koskevissa asioissa tiedottamiseen. Tiedot hävitetään muutaman kuukauden sisään conin järjestämisestä. Tietoja käsittelevät ainoastaan ohjelmavastaava ja Studio Korppikela ry:n nimenkirjoitukseen oikeutetut hallituksen jäsenet.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy