Kansen voor recreatie en toerisme in de 1,5 meter samenleving
Door de corona crisis zijn er in de samenleving diverse uitdagingen. Een daarvan ligt binnen recreatie en toerisme. Het voorseizoen is ‘in het water’ gevallen. Hoe kunnen we het zomerseizoen op een goede manier invullen?
De gedachte is om een bestaande, wellicht nieuwe stroom gasten uit te nodigen, namelijk onze eigen inwoners van de gemeente Westerkwartier en inwoners uit de directe omgeving. Ziet u ook onze eigen inwoners en daarmee ook onszelf als voornaamste gast voor de komende zomer? En heeft u ideeën om dit concreet in te vullen? Laat het ons weten door onderstaande enquête in te vullen voor 2 juni. Het invullen kost u ongeveer 5 minuten.


Op welke manier wordt uw omgeving/bedrijf/organisatie (bv. dorp of natuurgebied) beïnvloed door de corona crisis?
Welke mogelijkheden ziet u voor de 1,5 meter samenleving voor uw bedrijf/organisatie/omgeving als het gaat om recreatie en toerisme?
Een aantal aangedragen ideeën zijn o.a. *Speciale eendaags en/of eenrichting fiets/wandelroutes met kraampjes en activiteiten bij diverse bedrijven; *Voordrachten (dichters, ect.) met megafoon, muziek op afstand terwijl u wandelt. * Proeverijen met 1,5 m afstand * Openbare toiletten eventueel in samenwerking met verhuurders van Dixis * Een regio drive through: Het hele Westerkwartier als 1 grote drive inn. Door boeren schuren, over landbouwgronden, over het Nam terrein; * Het dorpshuis betrekken bij de organisatie van een 1,5 meter samenlevingsactiviteit. * Betrekken van de elektrische deelauto’s bij recreatie. Heeft u nog ideeën die in uw omgeving passen en te realiseren zijn?
Wat is nodig om het idee dat u in de vorige vraag heeft aangegeven te realiseren?
Welke organisatie, bedrijf of persoon zou betrokken moeten worden bij de uitvoering van uw idee?
Zou u of uw organisatie een rol willen spelen in de uitvoering van uw idee? En welke rol?
Wilt u op de hoogte gehouden worden van het vervolg van deze enquête? Laat dan uw gegevens (naam, organisatie, email en telefoonnummer) bij de volgende vragen achter.
Naam
Organisatie
Wat zijn de eerst vier cijfers van uw postcode?
e-mail
telefoonnummer
Wat is uw leeftijd?
Clear selection
Hartelijk dank voor uw reactie! Heeft u nog opmerkingen dan kunt u die hieronder kwijt.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy