VR Clinic @ Beeckestijn
DE METAVERSE IS NOG EEN SPROOKJE EN VR XR IS VERDER DAN JE DENKT.

Zoek #metaverse en je wordt om de oren geslagen met artikelen, apps, betaalde platformen en facebook. Tegelijkertijd wanneer je op zoek gaat naar VR content of een concrete manier om virtual reality toe te passen binnen jouw bedrijf kan het bijna niet moeilijker zijn om een goed startpunt te vinden. Het is een heus wilde westen van slecht uitgewerkte ideeën tot geweldige oplossingen en kansen.

Onze gezamenlijke kennis van innovatie laat zien dat voor veel bedrijven nu het moment is om te kijken naar XR oplossingen. Laten we samen meer leren over hoe je dat in deze tijd het beste aan kunt vliegen.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

In deze clinic zal Wouter van den Bijgaart, mede eigenaar en oprichter bij VR Nederland, je meenemen in succesverhalen zoals die van volkswagen en de efteling, en je helpen leren van gefaalde initiatieven zoals die van Walibi. In de snelgroeiende energiemarkt zal Wouter je ook meenemen in hoe het schalen van een afdeling van 50 naar 500 mensen nu minimaal 1 miljoen euro minder gaat kosten door slim gebruik van VR.

Hier mag je alvast je vragen droppen die je beantwoord zou willen zien in de clinic! Ik zal mijn uiterste best doen ze allemaal te behandelen.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Vragen? vul ze hier in, dan ga ik ermee aan de slag! voel je vrij om voorbeelden in de vorm van afbeeldingen of filmpjes toe te voegen door een link in je vraag te plakken. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of VR Nederland. Report Abuse