Lansering av Local Food Nodes
Lördag den 24 februari kl. 13:00-15:00 arrangerar Hela Sverige Ska Leva Oskarshamn och Herrgårdsköket ett lanseringsevent för Local Food Nodes på Fredriksbergs herrgård i vackra Döderhultsdalen.

För dig som matproducent är det gratis att delta och det finns bord att låna ca 180x50 cm. Vi tänker oss att alla producenter visar upp sina produkter, erbjuder provsmakning och att konsumenterna kan få hjälp med att registrera ett konto på Local Food Nodes. Albin Ponnert, en av grundarna, kommer att delta under eventet och berätta om verktyget.

Vi hoppas på att få ihop minst tio lokala matproducenter som vill använda sig av systemet för utlämning av sina produkter på sex olika noder i kommunen: Påskallavik (tors 16:00), Bockara (tors 17:00), Oskarshamn (tors 18:00), Misterhult (ons 15:00), Fårbo (ons 16:00), och Kristdala (ons 17:00). Under förmötet den 31 januari kom vi överens ovanstående veckodagar och tider för utlämning. Vi börjar med månadsutlämning så får vi se om vi kan utöka detta. Dessa kan ändras framöver om så önskas av producenter och konsumenter. Producenterna väljer själva vilka noder de vill leverera till.

För att delta i lanseringseventet så krävs det att du som matproducent gör följande:
1. Fyller i anmälningsformuläret nedan före den 6 februari!
2. Skapar ett producentkonto på www.localfoodnodes.org samt väljer noder att leverera till.
3. Lägger upp minst EN vara med bild före den 17 februari.

Behöver du hjälp med att lägga upp varor? Kontakta Annicka Gunnarsson, annicka@hssloskarshamn.se

Hjälp oss gärna att marknadsföra eventet!
Vi kommer att ha med en annons och artikel i Annonsbladet som kommer den 22 februari, skicka pressmeddelanden till lokalpressen samt marknadsföra evenemanget med flygblad samt inlägg och annonser i sociala medier. Vi kör en Facebook-tävling där vi är tacksamma om alla skänker en vinst till tävlingen. Ange gärna värdet på vinsten.
Från producent till konsument utan mellanhänder!
Ja, vi vill gärna vara med: *
Your answer
Kontaktperson *
Your answer
E-postadress
Your answer
Mobilnummer *
Your answer
Vi skänker följande vinst till tävlingen:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service