Aanmelding Cultureel Lint 2021
Middels onderstaand formulier kunt u uw vereniging/groep aanmelden voor deelname aan Cultureel Lint, dé Weerter uitmarkt, op zondag 19 september 2020. U ontvangt na het invullen automatisch een bevestiging op het opgegeven e-mailadres (controleer ook uw spambox). Heeft u vooraf vragen? Stuur gerust een e-mail naar info@cultureellint.nl.
Email *
1. Gegevens
Naam vereniging/gezelschap *
Naam contactpersoon *
Adres/postbus *
Postcode *
Plaats *
Telefoonnummer
Mobiel telefoonnummer *
Vriendelijk verzoek dit nummer bereikbaar te houden tijdens Cultureel Lint.
Website
2. Deelname Cultureel Lint 2021
Genre
Clear selection
Aantal deelnemers
Indien het exacte aantal nog niet bekend is ontvangen we graag een indicatie.
Indicatie tijdsduur
Clear selection
Omvang speelruimte
Hoeveel ruimte heeft u nodig voor uw presentatie? Indien uw deelname mobiel is of zich beperkt tot het bemannen van een marktkraam kunt u dit als antwoord invullen.
Omschrijving deelname
Geef een zo duidelijk en compleet mogelijke omschrijving van uw deelname in maximaal 80 woorden. Deze tekst wordt ook gebruikt ter publicatie op de website.
3. Facilitair
Heeft u interesse in een gratis marktkraam? *
Vanuit een marktkraam op de Cultuurmarkt informeert u tussen 13:00 en 17:00 uur het publiek over uw organisatie of vereniging.
Heeft u behoefte aan een van de volgende voorzieningen?
4. Vragen/suggesties
Onderstaand heeft u de ruimte vragen en/of suggesties aan de organisatie kenbaar te maken. Dit kan te allen tijde ook door een e-mail te sturen aan info@cultureellint.nl.
Vragen/suggesties
5. Nog even dit...
Als organisatie houden we ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. We hebben hierover contact met de Gemeente Weert en betrokken veiligheidsdiensten. Op dit moment is de verwachting dat de tiende editie van Cultureel Lint doorgang kan hebben. In de voorbereiding werken we aan een scenario passend bij de mogelijkheden.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en aantal beschikbare locaties, kan het zijn dat er per deelnemer slechts één optreden geprogrammeerd wordt. Bij over-inschrijving behoudt Cultureel Lint zich het recht voor om een selectie te maken uit de inschrijvingen.

Na uw aanmelding ontvangt u automatisch een bevestiging op het opgegeven e-mailadres. De afzender is Google Forms. Houd ook uw spambox in de gaten. Op later moment ontvangt u van ons een persoonlijk bericht met nogmaals bevestiging van ontvangst en eventueel antwoorden op gestelde vragen.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy