Aanmelding Wetenschappelijke Excursie
Ga mee met de Wetenschappelijke Excursie naar Oxford en Londen van 26 tot 29 maart, georganiseerd in samenwerking met studievereniging Van der Waals!

De deelnemersbijdrage zal rond de €350-€400 zijn, het exacte bedrag en betaalinformatie volgt na sluiten van de aanmeldingen. In het geval dat er meer inschrijvingen zijn dan het aantal deelnemers dat mee kan op de reis zal er worden geloot onder de inschrijvingen.

Dagplanning van de reis:

Do 26: Om 17.30u verzamelen we voor Flux, TU/e. We reizen per touringcar naar Duinkerke, vanuit daar maken we de overtocht naar Dover, en we verwachten aan te komen in Oxford rond 02.00u.

Vr 27: We lopen om 08.30u naar het Oxford University Department of Physics voor een rondleiding. Na een lunch aldaar rijden we met de touringcar naar het Culham Centre for Fusion Energy, waar we een uitgebreide rondleiding langs de Joint European Torus (JET) fusiefaciliteit krijgen. Hierna rijden we met de touringcar naar Londen, waar we rond 18.30u verwachten aan te komen. De avond is naar eigen invulling.

Za 28: Om 11.00u brengen we een gezamenlijk bezoek aan het Science Museum, de rest van de dag is naar eigen invulling (TIP: het nabijgelegen gelegen Natural History Museum is een geweldige aanrader)

Zo 29: De ochtend is naar eigen invulling. Om 13.00u beginnen we aan de terugreis per touringcar naar Eindhoven, waar we rond 21.00 verwachten aan te komen.
Naam *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Telefoonnummer
Your answer
VENI verzorgt overnachting in gedeelde slaapzalen. Mocht je liever zelf accomodatie boeken, geef dat dan hier aan. *
Opmerkingen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy