Inschrijfformulier: Deelnemer of Partner Versnellingsprogramma Duurzame en Circulaire Sportevenementen

Het Versnellingsprogramma richt zich primair op organisatoren van topsportevenementen (sportbonden, evenementenorganisatoren, topsportevenementenlocaties, lokale overheden), dit zijn de deelnemers aan het programma. Daarnaast biedt het Versnellingsprogramma een breder platform voor een netwerk van bedrijven en (sport)organisaties die een bijdragen willen leveren aan het verduurzamen van topsportevenementen, deze organisaties beschouwen we als partners.

Wat vragen we van deelnemers en partners:
Van deelnemers wordt verwacht dat ze zich committeren aan de duurzame ambities van het programma en daar ook naar handelen, door kennis te delen en actief bij te dragen aan het verduurzamen van sportevenementen. Deelnemers worden gevraagd om hun eigen duurzame ambities te formuleren. Deelnemen is gratis maar de deelnemers worden wel nadrukkelijk gevraagd resultaten te delen en feedback te geven op het gebruik van de monitor. Er zijn geen kosten verbonden aan het inschrijven als deelnemer. Partners worden uitgenodigd voor de bredere netwerkevenementen of voor evenementen die qua thema specifiek aansluiten bij de activiteiten/producten van de partner, wij vragen partners mee te denken over welke innovaties of diensten kunnen helpen bij het versnellen van de verduurzaming van de topsportevenementen.

Wat krijg je ervoor terug:

  • Een (duurzaam) netwerk. Je wordt uitgenodigd voor het bijwonen van de netwerkbijeenkomsten voor deelnemers en/of partners;
  • Kennis. Best practices en kennis wordt gedeeld tijdens de bijeenkomsten.
  • Inzicht. Resultaten van de monitor worden gedeeld tijdens bijeenkomsten;
  • Vermelding op deze website.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ik meld mij aan als:
Clear selection
Naam *
E-mail *
Organisatie *
Mobiele telefoonnummer
De ambities van mijn organisatie hebben vooral betrekking op (meerdere antwoorden mogelijk):
Verwerking gegevens: *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy