Малкият голям маркетинг
Здравейте! Благодарим Ви, че подкрепяте проучването "Малкият голям маркетинг", насочено към собственици, съсобственици и управители на малък и среден бизнес в България.

Това проучване е лична инициатива на консултантите от Tingle Minds, вдъхновена от подобно мащабно изследване на малкия и среден бизнес в САЩ. Целта му е разберем повече за взаимодействието между бизнеса (малък и среден) и маркетинга в България, за да открием как да го подобрим.

Ако не сте собственик или управител на бизнес, а тази анкета все пак е достигнала до Вас, можете да ни подкрепите като споделите линка със собственици на бизнес, за които знаете, че растежът на бизнеса им е приоритет.

! Анкетата е абсолютно анонимна. По никакъв начин конкретен отговор не може да бъде свързан с конкретен бизнес, както ще се уверите и сами при попълване на анкетата. Проучването провеждаме изключително със собствени ресурси и експертиза, и амбицията ни е да постигнем представителност на резултатите за малкия и среден бизнес в България.

Обобщени резултати и изводи от това проучване ще публикуваме на сайта на Tingle Minds през есента на 2019г. Ако искате да получите подробен доклад по е-мейл, можете да оставите в края на анкетата своя е-мейл адрес или да се абонирате за получаване на бюлетина на Tingle Minds.

Ако едновременно участвате активно в повече от едно бизнес начинание, препоръчваме в отговорите си да се придържате към един основен бизнес.
Вие сте в бизнеса на (можете да отбележете повече от 1 отговор, ако се отнася за един и същи основен бизнес): *
Required
Занимавате се с този бизнес от: *
Освен Вас, броят на заетите служители и/или съ-собственици, които работят в бизнеса, е: *
Какъв беше годишния оборот на бизнеса за 2018? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy