Συμμετοχή στα μαθήματα από 25/5
Σας παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα αν θέλετε να συμμετέχετε στα εβδομαδιαία μαθήματα Lindy Hop και Authentic Jazz, που θα ξεκινήσουν από 25/5.
✔️Ο μέγιστος αριθμός μαθητών ανά τμήμα θα είναι 12. Σας παρακαλούμε συμπληρώστε μόνο αν θα έρθετε σίγουρα, ο αριθμός αυτός είναι δεσμευτικός.
✔️Από Δευτέρα 25/5, θα μπορείτε να έρθετε στο μάθημα μόνο εφόσον έχετε δηλώσει συμμετοχή και έχετε λάβει email επιβεβαίωσης.
✔️Οι ακριβείς ώρες που θα γίνονται τα τμήματα θα ανακοινωθούν αφού έχουμε τις απαντήσεις σας. Υπάρχει περίπτωση να μην πραγματοποιηθούν κάποια τμήματα (αν δεν υπάρχει συμμετοχή) ή να χρειαστεί να σπάσουμε κάποια άλλα αν έχουμε πάνω από 12 άτομα).
✔️Τα μαθήματα Lindy Hop θα γίνονται τηρώντας την απόσταση των 2 μέτρων μεταξύ των μαθητών. Θεωρούμε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να δουλέψουμε ρυθμούς, footwrok variations και την κίνηση μας. :)
Όνομα *
Your answer
Επώνυμο *
Your answer
Email *
Your answer
Τηλέφωνο *
Your answer
Σε ποιό/ά τμήμα/τα θα ήθελες να συμμετέχεις; ✔️Σας παρακαλούμε συμπληρώστε μόνο αν είστε σίγουροι ότι θα έρθετε σε αυτά τα μαθήματα. Έχετε υπόψη ότι ο αριθμός των 12 ατόμων είναι για εμάς δεσμευτικός.) ✔️Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η ώρα που γίνονται τα μαθήματα ανάλογα με τη συμμετοχή σε αυτά (μπορεί να γίνουν λίγα λεπτά αργότερα ή νωρίτερα) ✔️Η διάρκεια των μαθημάτων θα μικρύνει για να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε στους νέους κανονισμούς. *
Required
Σχόλια;
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Rhythm Hoppers. Report Abuse