Anksioznost in fobije
12., 13. in 17. marec 2020, 16.00 - 21.00, Kranj

Tečaj Anksioznost in fobije je eden izmed nadaljevalnih tečajev v sklopu sedmih tečajev, ki jih Društvo za medicinsko hipnozo Slovenije pod vodstvom prof. dr. Marjana Pajntarja izvaja z namenom poglobljenega izobraževanja tehnik in pristopov medicinske hipnoze na različnih področjih. Program sodi v okvir trajnega izobraževanja, ki ga DMHS usklajuje s pravili ESH (Evropska zveza za medicinsko hipnozo) za pridobitev diplome TERAPEVT MEDICINSKE HIPNOZE. Na tečaj se lahko prijavite vsi, ki ste že opravili začetni tečaj Osnove medicinske hipnoze in prvi nadaljevalni tečaj Oblikovanje hipnotskih sugestij.

Tečaj je namenjen psihologom, zdravnikom, stomatologom in drugim zdravstvenim delavcem, ki delajo pod vodstvom zdravnika, stomatologa ali psihologa ter študentom medicine, dentalne medicine in psihologije. Udeleženci po opravljenem tečaju prejmejo potrdilo o udeležbi, Zdravniška zbornica Slovenije pa svojim članom za udeležbo prizna 15 kreditnih točk.

Kotizacija znaša 300 €, za redne študente s statusom pa 150 €.
Več si lahko preberete na naši spletni strani www.hipnoza-dmhs.si.
Za morebitna vprašanja smo vam na voljo na info@hipnoza-dmhs.si.
Priimek *
Your answer
Ime *
Your answer
Strokovni naziv *
Npr. dr. med., spec. ped. / študent psihologije
Your answer
Elektronski naslov *
Your answer
Naslov, pošta in poštna številka *
Your answer
Opravljeni tečaji *
Required
Kotizacija (300 / 150 EUR) *
Podatki za nakazilo: Društvo za medicinsko hipnozo Slovenije, Ulica bratov Učakar 138, 1000 Ljubljana; TRR: SI56-0203-2025-6944-419 (NLB d.d.); Davčna številka: 58457577
Plačnik je pravna oseba
Če je plačnik pravna oseba, navedite naziv, naslov in DŠ ter napišite, ali potrebujete e-račun.
Your answer
Telefonska številka
Your answer
Dovoljenje za uporabo osebnih podatkov *
S prijavo soglašate, da Društvo za medicinsko hipnozo Slovenije (DMHS) zbira, hrani in uporablja zgoraj vnešene osebne podatke v namene obveščanja o prihajajočih izobraževanjih. Z označitvijo polja "soglašam z uporabo osebnih podatkov v namene obveščanja o prihajajočih dogodkih DMHS" dovoljujete pošiljanje sporočil o prihajajočih dogodkih DMHS na vaš elektronski naslov. Društvo za medicinsko hipnozo Slovenije je zavezano k varovanju vaših osebnih podatkov in jih pod nobenimi pogoji ne bo posredovalo tretji osebi. Od obveščanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite s kratkim sporočilom na elektronski naslov informacije@hipnoza-dmhs.si.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy