Tiszavirágzás túra előjegyzés 2019. -Tiszavirág Híradó
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. júniusában ismét tervezzük meghirdetni tiszavirág rajzást megfigyelő hajós és gyalogos túráinkat egyaránt.

Az egyes helyszínekről folyamatosan kerülnek fel az információk a www.hnp.hu/tiszaviragzas felületre. Ezen túl a Tiszavirág Híradóban fogunk megosztani minden hasznos információt, hogy senki se maradjon le az eseményekről.

Mit nyer akkor, ha regisztrál a Tiszavirág Híradóra?
Minden egyes túra pontos kezdéséről e-mailben, vagy telefonon tájékoztatjuk Önöket.
Kövesse a Tiszavirág Híradót a www.hnp.hu/tiszaviragzas, vagy a nemzeti park facebook.com/HortobagyiNemzetiParkIgazgatosag oldalán.
A helyszíneket itt tekintheti meg: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1Lhg6CyJ9KS4ECiU-AkJI6-wjyFc


FIGYELEM!
A túrák meghirdetése után, a kiküldött értesítőben megadott telefonszámot használják a visszajelzések során, ugyanis az utolsó napon, a túra előtti rövid időszakban az e-mail-es levelezés olyan bizonytalan, és lassú kommunikációt tesz lehetővé, így csak telefonos megerősítést, pontosítást, pontos létszámmal leadott jelentkezést tudunk fogadni.

Minden egyes résztvevőt külön regisztráljon! Ugyanarról az e-mail címről több személyt is regisztrálhat. Megértésüket köszönjük.

Email address *
Az Ön neve: *
Your answer
Válasszon helyszínt *
Több helyszín is választható. Jelölje be azt, ahol szívesen csatlakozna a programhoz. Értesítést majd ezen túráról fog kapni.
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service