Inventarisatie noden van de Drentse musea
Vanwege de coronacrisis is het Platform aan het inventariseren hoe deze crisis de musea in Drenthe treft. De minister van OCW heeft op donderdag 12 maart al uitgesproken dat de sector de klap door de plotselinge tijdelijke sluiting niet zelf kan opvangen. Ook de Tweede Kamer heeft een motie aangenomen om snel tot een steunpakket te komen voor instellingen en individuen in de culturele en creatieve sector. De minister en de sector hebben de handen ineengeslagen en werken aan een passend steunpakket. Het is van belang dat het steunpakket voor álle musea toegankelijk is, ongeacht hun grootte, vestigingsplaats of wijze van financiering. De Museumvereniging en het Landelijk Contact Museumconsulenten waar het Platform Drentse Musea ook onderdeel van is wil daarom beter inzicht krijgen in de gevolgen van de crisis. Deze vragenlijst is bedoeld als een eerste inventarisatie van de noden van musea zodat we weten waar het steunpakket rekening mee moet houden. Uw antwoorden hoeven niet perfect te zijn; het gaat om het verkrijgen van een goede eerste indruk.

Het invullen duurt circa 5-10 minuten.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam: *
Naam museum: *
Welke rechtsvorm heeft uw museum? *
SBI-code. Als een onderneming zich inschrijft bij de Kamer van Koophandel, krijgt deze een SBI-code (standaard bedrijfsindeling). Deze code van 4 of 5 cijfers vertelt iets over de economische activiteit van het bedrijf.
Uitleg voor de volgende vraag.
Wat is de SBI-code van uw museum? Dit is van belang voor het aanvragen van de TOGS (Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren). Dit is de regeling voor eenmalig 4000 euro. NB: deze regeling is nog in ontwikkeling.
Is uw museum lid van de Museumvereniging? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Platform Drentse Musea. Report Abuse