Akreditovanje OFF 2019
Vrste OFF Narukvica

A KLASA (Black Bracelet) – All Acces , pristup svim lokacijama i podizanje besplatnih karata za sve projekcije i programe Festivala, broj karata po projekciji/programu maksimalno 6. Nosioci ovih narukvica su učesnici takmičarskih kategorija Festivala, VIP Gosti i klub Sponzora.

- Narukvicu moguće kupiti putem ovog linka. Cijena 50,00 KM

- Narukvica će omogućiti besplatan ulaz na sve Festivalske programe i besplatnu konzuimaciju pića na Festivalskim zabavama kao i druženje sa specijalnim gostima Festivala

B KLASA (Red Bracelet) – Ova narukvica omogućava besplatan pristup svim takmičarskim programima Festivala i festivalskim zabavama i događajima. Broj karata po projekciji/programu koji nosioci ovih narukvica mogu podići je 2. Nosioci ovih narukvica su učesnici OFF High School programa te svi koji su se prijavili ili kupili ovu propusnicu za Festival i predstavnici medija. Narukvica ne omogućava ulazak na projekciju bez besplatne karte koja se mora podići u BOX OFFICE Centru Festivala.

- Narukvicu moguće kupiti putem ovog linka. Cijena 20,00 KM, za srednjoškolce i studente besplatno.

C KLASA (Blue Bracelet) – Ova narukvica omogućava nosiocima iste pristup svim Festivalskim projekcijama/programima i događajima s tim da im narukvica ne omogućava podizanje besplatnih karata za druge goste jer je maksimalan broj karata po projekciji 1.

- Narukvicu moguće kupiti rezervisati putem ovog linka. Narukvica je besplatna i broj narukvica je ograničen.

OFF Narukvica za koju aplicirate *
Ime i prezime *
Your answer
Kontakt telefon *
Your answer
Naziv medijske kuće (samo za predstavnike medija)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.