Bestel Kunst van Yank!
Hey jij, wat tof dat je geïnteresseerd bent in Kunst van Yank! Dit is een vrijblijvend bestelformulier waarmee je aan Yank kan laten weten in welke persoonlijke Kunst je geïnteresseerd bent. Wanneer je dat hebt gedaan, zal Yank zo snel mogelijk contact met je opnemen. De uiteindelijke betaling regel je met Yank voorafgaand aan de uitvoering van de Kunst. Heb je vragen over Yank zijn Kunst? Ook die kun je in dit formulier kwijt.
Wat is je naam? *
Wat is je telefoonnummer? (Alleen zichtbaar voor de kunstenaar en het wordt verder niet gebruikt). *
Wat is je mailadres? (Alleen zichtbaar voor de kunstenaar en het wordt verder niet gebruikt). *
Welke Kunst wil je bestellen?
Clear selection
Beschrijf zo goed mogelijk voor wie je de Kunst wilt bestellen, welke persoonlijke boodschap je wilt dat Yank in de Kunst verwerkt en wanneer je wilt dat de Kunst wordt uitgevoerd. Overige vragen zijn tevens in dit vak welkom.
Je ben ervan op de hoogte dat dit de aanvraag is en dus géén definitieve bestelling. Nadat je dit formulier hebt verzonden neemt Yank contact met je op om samen de laatste details je af te spreken rondom timing en betaling. Wanneer er een akkoord is bereikt en de betaling is verwerkt, kan er géén geld worden teruggestort op je rekening, tenzij de Kunst onverhoopt niet door kon gaan. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy