Tanfolyam és Workshop jelentkezés
Kérjük, hogy a tanfolyamon vagy workshopon való részvételhez töltsd ki a jelentkezési lapunkat! Köszönjük!
A jelentkezést követően 2 munkanapon belül kérjük, szíveskedj a tanfolyam vagy workshop teljes díját elutalni számlaszámunkra, csak így lesz érvényes a jelentkezés.Kérjük, résztvevő személyenként töltsétek ki a jelentkezési ívet. Ha többen jöttök egyszerre, lehet egyben is utalni, csak jelezzétek a résztvevők nevét az utalásban is.
Számlaszámunk:
Yoga Room Kft. 16200223-10041156-00000000 (Magnet Bank)
(Kérjük, a közleménybe írd bele a képzés nevét és pontosan a neved és címed. Cég esetén cégnév+pontos székhely cím szükséges!)

A programokon a szervező diszkrét fotókat készíthet, a jelentkezéseddel hozzájárulsz a képek marketing célra való felhasználásához (facebook, instagram, weblapunk).

Email address *
Név *
Your answer
Telefonszám *
Your answer
Melyik programra jelentkezel? *
Számlázási cím (név, cím) *
Your answer
Hol hallottál az eseményről? *
Szeretnél-e feliratkozni az Asram jóga hírlevelekre? *
Kérjük, a részvételi díjról tájékozódj honlapunkon.
Lemondási feltételek
Workshopok: a program előtti 1 hétben történő lemondás vagy meg nem jelenés esetén nem térítünk vissza részvételi díjat, ellenben ha lesz hasonló programunk ugyanazzal az oktatóval, arra eljöhetsz külön térítés nélkül, pótlásként.

Tanfolyamok: a program kezdése előtti 1 hétben történő lemondás vagy meg nem jelenés esetén nem térítünk vissza részvételi díjat, illetve annak félbehagyása esetén sem térítünk vissza díjat, a befizetett díj nem vihető át másik programra.

Amennyiben a létszám 5 fő alatt marad, és esetleg emiatt nem tartanánk meg a workshopot, 1-2 nappal előtte tájékoztatunk róla, a tanfolyamdíjat max 1-2 héten belül visszautaljuk Neked.

Elfogadod a fenti lemondási feltételeket? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Yoga Room Kft.. Report Abuse - Terms of Service