Aanmeldingformulier AMAN symposium
Speelt etniciteit en cultuur een belangrijke rol in het klinisch beeld en de risicofactoren voor depressie bij Marokkaanse Nederlanders? Is dit een overschatting ? Wat is de rol van de religie in bovenstaande? Wordt dit gezien als bron van steun of juist woede, twijfel of angst voor straf? Hoe wordt dit door de patiënt zelf ervaren?

Om een antwoord op deze vragen te geven, organiseert AMAN op vrijdag 16 december vind in het Leids Universitair Medisch Centrum het AMAN symposium "Depressie bij Marokkaanse ouderen; manifestatie, diagnostiek & behandeling" plaats. Gastsprekers zijn Agnes Schrier, werkzaam als psychiater in een interculturele psychiatrische instelling, Salah Sidali, psychiater met een Marokkaanse achtergrond. Daarnaast worden de religieuze aspecten besproken door een imam en is de dagvoorzitterschap in handen van niemand minder dan Roos van der Mast, hoogleraar Ouderenpsychiatrie verbonden aan het LUMC.

Datum: vrijdag 16 december 2016
Tijd: 19:00- 21:30 uur
Doelgroep: professionals werkzaam in de psychiatrie; basisartsen, arts-assistenten, verpleegkundige specialisten, psychiaters, internisten(-ouderengeneeskunde), klinisch geriaters, huisartsen, prakijkondersteuners, psychologen.

Locatie: Leids Universitair Medisch Centrum, collegezaal 1.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms