Underlag för offert: Klimatredovisning
GHG-protokollet (Greenhouse Gas Protocol) är den mest använda standarden för att beräkna och rapportera utsläpp av växthusgaser och har tagits fram för att underlätta organisationers redovisning och styrning av utsläpp av växthusgaser, samt för att göra klimatredovisning mer transparent, konsekvent och jämförbart organisationer sinsemellan.

Det första steget för att beräkna en verksamhets klimatpåverkan är att definiera gränserna runt verksamheten. Detta kallas systemgränser och avgör vad som ska ingå i beräkningen. Det är detta ni fyller i här. Med tydliga systemgränser är redovisningen jämförbar från år till år och det går att lätt följa upp och mäta sin prestation och resultatet av vidtagna åtgärder.

Klimatneutral innebär att företagets klimatpåverkan vid en total bedömning inte bidrar till den globala uppvärmningen. Klimatpositivitet innebär att en verksamhet som uppfyller kriterierna för att vara klimatneutral klimatkompenserar för ett utsläpp som är större än verksamhetens klimatpåverkan. Om syftet är att bli klimatneutral/klimatpositiv så ska alla utsläpp (som bidrar till mer än 1% av det totala utsläppet) beräknas. Då fyller ni i samtliga delar där ert företag har utsläpp. Lämna svarsrutorna tomma om ni inte har några aktiviteter under kategorin.

Fyll i formuläret med de delar ni vill inkludera i klimatredovisningen så återkommer vi med en offert. Ring oss gärna på 08-506 885 00 eller maila på info@tricorona.se om ni har några frågor. Offerten är inte bindande och uppgifterna delas inte med tredje part.
Email address *
Företagsnamn *
Är syftet med klimatredovisningen att bli klimatneutral/klimatpositiv?
Clear selection
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy