CHESTIONAR ANALIZĂ DE NEVOI A AGENŢILOR ECONOMICI DIN COMUNA VAMA BUZĂULUI
Stimaţi locuitori ai comunei Vama Buzăului,
Ne dorim ca răspunsurile dumneavoastră să reprezinte piatra de temelie pentru actualizarea Strategiei de Dezvoltare Durabilă a comunei Vama Buzăului din județul Brașov, pentru perioada 2022-2028, astfel încât măsurile şi investiţiile planificate de autorităţile publice locale pentru următorii ani să vină în întâmpinarea aşteptărilor, nevoilor şi problemelor cu care vă confruntaţi.
În acest sens, dacă aveţi peste 18 ani, vă rugăm să acordaţi 10 minute pentru a completa chestionarul de mai jos.
În ceea ce priveşte secţiunea de date generale (A), chestionarul poate fi completat fie din perspectiva cetăţeanului comunei (persoană fizică), fie al agentului economic cu activitate pe teritoriul comunei pe care îl reprezentaţi (persoană juridică). Dacă reprezentaţi o persoană juridică (ca administrator sau ca simplu angajat), puteţi completa 2 chestionare, unul din perspectiva cetăţeanului (disponibil aici: https://forms.gle/NCV7EMJuYPiW1DU67) şi al doilea din perspectiva reprezentantului agentului economic (prezentul chestionar).
În secţiunea de întrebări ale chestionarului (B), este necesar să bifaţi câte o singură variantă de răspuns la întrebările I şi II şi să completaţi răspunsurile la întrebarea III. Vă rugăm să daţi răspunsuri cât mai sincere, având în vedere că nu există răspunsuri corecte sau greşite şi că datele şi răspunsurile dumneavoastră sunt confidenţiale. Utilizarea şi prelucrarea acestor date se va face în conformitate cu prevederile GDPR, regăsite în declaraţia-acord (C) de la finalul chestionarului pe care vă rugăm să o completaţi nu numele dvs. şi cu data.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy