SHUKAR Club. Argumente împotriva discriminării

SHUKAR club este un program de excelență adresat liceenilor romi prin care urmărim să identificăm și să dezvoltăm viitorii lideri ai comunității, tineri ce pot reprezenta modele de reușită pentru alții la rândul lor.
Programul se întinde pe durata a 12 luni și cuprinde trei componente:
a. Principala componentă este clubul de dezbateri. Dacă te vei regăsi printre cei selectați, vei învăța aici cum să îți argumentezi propriile puncte de vedere, cum să ții un discurs, cum să fii convingător/convingătoare. Vei merge împreună cu colegii tăi la competiții.
b. Cea de-a doua componentă vor fi ‚serile de povești’. O dată pe lună, oameni importanți de etnie roma (dar nu numai) vor vizita clubul pentru a-ți povesti cum au reușit, care au fost obstacolele de depășit, care este atitudinea de adoptat pentru a deveni un lider recunoscut în comunitate. Printre cei care au răspuns pozitiv invitației organizatorilor sunt Ciprian Necula, Gelu Duminică, Romanița Iordache sau Connect-R.
c. În SHUKAR Club, vei învăța să construiești, redactezi și ilustrezi texte argumentative pe care ulterior le poți publica pe blogul clubului.

FORMULARUL
Acest formular de înscriere se adresează liceenilor romi interesați să devină membri ai SHUKAR Club. Prin răspunsurile la întrebările de mai jos dorim să te cunoaştem mai bine şi să înţelegem motivaţia înscrierii tale.

Te rugăm să completezi acest formular până vineri, 31 octombrie, la ora 23:59.

  Informații demografice

  (pe scurt)
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question