Kirjatilaus
Jos et voi tulla kirjaostoksille Lammin kirjastoon tai Kukkakulmaan, tällä lomakkeella voit tilata kirjan Lammin raitin vaiheita (2020) ja Soittokuntatoimintaa Lammilla 1883-2022 (2022) postitettuna. Kirjan hinta on 25 euroa. Hintaan lisätään postituskulut (1-3 kirjaa 7 €/ useampi 15 €. Useampana lähetyksenä esim. lahjana eri osoitteeseen postikulut muodostuvat kummastakin lähetyksestä hinnaston mukaan).

Tällä lomakkeella tilatut kirjat lähetämme postitse. Varaudu maksamaan kirjan hinta (á 25 €) ja postitusmaksu. Kun suorituksesi näkyy pankkitilillämme, lähetämme kirjan/kirjat sinulle. Jos tilaat kummatkin kirjat, lisäämme postituskuluja vain kahden kirjan verran ja lähetämme ne samassa paketissa.

Tarkista ennen lomakkeen lähettämistä vielä tietosi, että kirjoitit koko osoitteesi ja puhelinnumerosi.

Jos tilaat kirjan lahjaksi ja haluat että postitamme kirjan suoraan lahjan saajalle: Lisää lahjan saajan nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero kohtaan Muuta huomautettavaa. HUOM! On tärkeää että kaikki pyytämämme tiedot löytyvät lomakkeelta! Postituskulut muodostuvat sen mukaan, kuinka monta kirjaa lähetämme ja kuinka monena eri lähetyksenä ne lähetetään.

Tilinumero: FI66 4260 0010 3771 48
Saaja: Lammin kotiseutu- ja kulttuuriyhdistys ry.
Summa: kirjan lukumäärän mukaan kts. alta
Viesti: LRV2020 JA/TAI SKTL22 ja postitusosoite
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Tilaajan nimi: *
Tilaajan osoite: *
Tilaajan postinumero : *
Tilaajan postitoimipaikka: *
Tilaajan puhelinnumero: *
Kappalemäärä, Lammin raitin vaiheita:
Clear selection
Kappalemäärä, Soittokuntatoimintaa Lammilla:
Clear selection
Muuta huomattavaa? Haluatko kirjat samassa paketissa yhteen osoitteeseen vai eri osoitteisiin eri paketeissa? Voit kertoa tässä!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy