Ilmoittautuminen syksyn 2019 Elävä Ilmaisu - leirille
Leiri järjestetään pe-su 11.-13.10.2019 Östersundomin leirikeskuksessa, osoitteessa Knutersintie 915, 00890 Helsinki.

Ilmoittautumiset otetaan vastaan saapumisjärjestyksessä. Voit jonottaa paikkaa varasijalla siltä varalta, että järjestäjät harkintansa mukaan lisäävät leirille otettavien osallistujien määrää tai tulee peruutuksia.

Tämän syksyn leirillä luodaan yhdessä eri pajoista koostuva teos, jonka pohjasynopsikseen pääset tutustumaan täällä: https://drive.google.com/…/1vclGyncapkiB5IdSg6PSPIRpq…/view…
Leirille kaivataan vielä yhteisteemaan nivoutuvia työpajoja, joten jos nuppisi kuplii yhdessä toteutettavia ideoita tai sen nurkissa lymyilee innovaation aavistus, täytäthän myös pajahakemuslomakkeen mahdollisimman pian! Pajahakemus:
https://forms.gle/eyQXae7oeYKgDSjF6

Leirin hinta on 40€ sisältäen ruokailun ja majoituksen omin lakanoin. Leiri on yhteisvastuullinen ruuanlaiton ja tiskaamisen sekä loppusiivouksen suhteen. Tällä leirillä meillä on yksi päävastuullinen kokki, mutta apukäsiä tarvitaan aina, joten reipasta talkoomieltä mukaan – tehdään leiri yhdessä, kuten aina!

Epäselvissä asioissa voit kysellä lisätietoja leirin Facebook-tapahtumassa https://www.facebook.com/events/355635032001917/
Lämpimästi tervetuloa leirille!
Nimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelinnumero
Your answer
Ikä
Your answer
Erityisruokavalio *
Huomaa, että keliakia ja muu gluteeniton ruokavalio kysytään erikseen. Voit tarvittaessa antaa lisätietoa ruokasuunnittelun tueksi alempana. Voit valita leirille kasvisruokavalion, vaikka tavallisesti söisitkin sekaruokaa. :)
Required
Allergiat
Kerro tässä niin ruoka-aineallergioista kuin mahdollisesta koira-allergiasta (leirille halutaan toisinaan tuoda koiria). Koirien liikkumista on tarvittaessa mahdollista rajoittaa vain osaan leiripaikasta - kerro, onko tämä tapauksessasi tarpeellista.
Your answer
Jos ilmoitit ruoka-aineallergian tai keliakian, kuvaile lyhyesti sen vakavuutta.
Otamme kaikki allergiat huomioon, mutta keittiön kannalta on oleellista tietää, millaiset varotoimet ovat hyvinvointisi kannalta tarpeen.
Your answer
Saunavuorot *
Millaista ohjelmaa / mitä muuta toivot leiriltä?
Your answer
Leirinaikaiset tehtävät
Lähtökohtaisesti leirin käytännön järjestelyt hoidetaan yhdessä leiriläisten kesken. Kerro tässä, jos jostain syystä (lapsen hoito, vamma tai muu syy) tiedät, että ET voi osallistua pieniin leirinaikaisiin tehtäviin kuten tiskaukseen, siivoukseen ja apukäsinä ruuanlaittoon.
Your answer
Lapsi mukana
Kerro tässä, jos mukanasi leirille tulee lapsi. Lapsille ei ole leirillä erillistä ohjelmaa, ja pajoihin voi osallistua lapsen kanssa vain pajanpitäjän suostumuksella. Lapset ovat kuitenkin tervetulleita leirille. Oman sängyn ja tai ruoan tarvitsevasta lapsesta tulee maksaa leirimaksu. Vanhempi on vastuussa lapsensa turvallisuudesta kaikissa tilanteissa.
Your answer
Merkittävät sairaudet
Tässä voit halutessasi kertoa, jos sinulla on sairauksia, jotka voivat vaikuttaa hoitoosi jos jotain sattuu. Esimerkkinä vaikkapa epilepsia tai insuliinihoitoinen diabetes, jotka voivat johtaa tajuttomuuteen. Kysymykseen vastaaminen on täysin vapaaehtoista, ja tietoja ei säilytetä.
Your answer
Terveiset
Sana on vapaa!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service