Erika Alajärven kesäkurssit kesäkuussa 2022


Erika Alajärvi kurssittaa Oulussa, olé! Erika kurssittaa kahdella eri tasolla: perustaso aloittaa iloisen alegrías- ja keskitaso elegantin sevillanaksen bata de colalla. Kolmen kurssikokonaisuuden ensimmäinen kurssiviikonloppu järjestetään Valveen kolmossalissa 10.-12. kesäkuuta. Tervetuloa mukaan!

Alegrías on iloinen 12-jakoinen palo, joka kuuluu cantiñas-tyylilajiin ja on peräisin Cádizin provinssista. Ilmaisultaan alegrías voi olla iloinen, kepea, flirttaileva, energinen tai elegantti, laulu voi kertoa kotiseudusta, rakkauden kiemuroista, myös merelliset teemat ovat tavallisia. Koreografian lisäksi kurssilla tutustutaan alegríaksen liikekieleen sekä treenataan vartalonhallintaa ja koputuksia.

Sevillanas on fiestoissa suosittu kansantanssi, jossa on flamencolle tunnusomaista liikekieltä, kuten koputuksia ja ranteenpyörityksiä. Sitä voi tanssia pareittain, yksin ja ryhmässä sekä vaikkapa huivin tai viuhkan kanssa. Erikan kurssilla välineeksi otetaan bata de cola. Kurssilla harjoitellaan batahameen tekniikkaa ja tehdään lyyrinen ja elegantti sevillanas-koreografia. Lisäksi sevillanas-kurssilla harjoitellaan vaativa escobilla alegríakseen.

Ilmoittauminen päättyy 25. toukokuuta.

Kurssin kaikki tunnit ovat kulttuuritalo Valveen kolmossalissa.

Kurssin aikataulu:

Sevillanas bata de colalla:

Perjantai 10.6. klo 17-18.30
Lauantai 11.6. klo 14-16
Sunnuntai 12.6. klo 10-12

Alegrías:

Perjantai 10.6. klo 18.30-20
Lauantai 11.6. klo 16-18
Sunnuntai 12.6. klo 12-14

Molempien kurssien jäsenhinta on 90 euroa, tavallinen hinta 110 euroa.

Jos huomaat kesken kurssiviikonlopun osallistuneesi omalle tasollesi liian helpolle tai vaikealle kurssille, voit vaihtaa ryhmää. Ilmoitathan tästä yhdistykselle joko sähköpostilla palonuevo@gmail.com, tai paikan päällä kurssilla Tiina Kortelaiselle tai Jonna Pulkkiselle.

Jos pääset osallistumaan vain osalle kurssia, haluat osallistua kaikille kursseille tai haluat neuvotella maksuajasta, joustamme kyllä, mutta vain ilmoittaessasi meille asiasta etukäteen sähköpostilla. Emme hyvitä kurssimaksuja jälkikäteen. Kurssimaksu palautetaan opettajasta tai koronasta johtuvan peruuntumisen takia. Sairaustapauksissa palautamme puolet kurssimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Varatun kurssin voi siirtää toiselle henkilölle.

Kiitämme sinua huomavaisuudestasi seuraavissa asioissa:

-käytämme kurssilla maskeja
-sairaana tai oireisena ei saa tulla kurssille
-pese kädet mennen tullen
-huolehdi yskimishygieniasta
-säilytä turvaväli
-huolenpito itsestämme ja muista auttaa meitä kaikkia

Erika Alajärvi, flamencotanssija, -opettaja

Tanssijana minua kiinnostaa yhtälailla perinteinen flamenco kuin nykyflamenco. Opettajana tärkeitä teemoja ovat hyvä perustekniikka ja flamenco kielen tunteminen.

Juuri nyt minua inspiroi aistiva läsnäolo sekä voiman ja herkkyyden suhde liikkeessä.

https://hierbabuena.fi

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Kurssiosallistuminen *
Required
Lisätietoja (esim. osallistutko yhdelle tai kahdelle päivälle jne.)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy