Opgeven trainingen per 11 mei 2020
We starten langzaam weer op tijdens de Corona Crisis. Inschrijven voor de trainingen is momenteel verplicht. Zo kunnen we de groepen beperkt houden en zorgen voor 1,5 meter afstand. Kom je bij Energie en sta je niet op de lijst? Dan mag je helaas niet meetrainen. Controleer dus of je een email bevestiging ontvangen hebt na het invullen van het formulier.

LET OP!!!! JE HOEFT MAAR 1x IN TE SCHRIJVEN, DUS NIET PER WEEK. DE INSCHRIJVING GELDT VOOR DE KOMENDE WEKEN. IS EEN GROEP VOL, DAN IS DEZE OOK ECHT VOL!
Email address *
Naam *
Voor en achternaam
Your answer
Mobiel nummer waarop ouders bereikbaar zijn tijdens de training. *
Your answer
Categorie *
Ik heb het protocol van C.A.V. Energie over het opstarten van de trainingen tijdens de Corona crisis gelezen en begrijp de procedure rond de trainingen? Tevens verklaar ik dat aangemelde atleet of een huisgenoot GEEN last heeft van: neusverkoudheid,loopneus, niezen, keelpijn, hoest, benauwdheid of koorts.(vanaf de 38C°) en/of benauwdheidsklachtenheeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag de atleet weer sporten. *
Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het coronavirus (COVID19).Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden,moet je thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy