Anmälan till Enskedespelets teatergrupper ht 2021
Här anmäler du dig till våra teatergrupper som vi drar igång inom kort. Då vi redan är långt in på terminen har många hunnit hitta andra aktiviteter denna termin och vi har därför slagit ihop grupperna lite så att vi kan fylla dem ordentligt. Till vårterminen kommer vi att ha ett annat upplägg men nu är vi framförallt sugna på att komma igång så fort som möjligt även om det bara blir två dagar i veckan.

Deltagaravgiften kommer att ligga på mellan 600 och 800 kr, allt beroende på när vi kan lyckas dra igång och hur många tillfällen vi hinner få ihop. Du behöver också bli medlem i föreningen om du inte redan är det, 100 kr för barn och 200 kr för vuxna. Faktura skickas ut i samband med kursstart.

Vi startar redan vecka 41 (11 och 12 oktober) och håller till i Lindeskolan, Enskede Gård. Mer info mejlas ut till er som anmält sig. Om du vill anmäla dig efter den 12 oktober är det bra att mejla oss oxå: johanna@enskedespelet.se

Det är många som vill vara med och vi undersöker nu möjligheten att starta fler grupper. Ange därför gärna om du är intresserad av att vara med även om inte de befintliga grupperna funkar för dig..
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Namn: *
För-- och efternamn
Personnummer: *
MM
/
DD
/
YYYY
Adress: *
Postnummer: *
Postort: *
Telefonnummer: *
Formatexempel: 0707-123 123
Mejladress: *
Var noga med allt här annars kommer ni missa information!
Telefonnummer målsman:
För alla under 18 år
Målsmans mejladress:
För alla under 18 år
Jag anmäler mig till följande teatergrupp: *
Required
Övrig information som är bra för oss att veta
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy