Završna konferencija "Uzmi pare i napravi nešto za mlade"
Pozivamo vas na završnu konferenciju projekta „Uzmi pare i napravi nešto za mlade: Participativnim proračunom do aktivnog sudjelovanja mladih u lokalnoj zajednici“ koja će se održati u Centru za mlade KZŽ/Zelena dvorana u Zaboku (Trg svete Jelene 6), 26.11.2019. u 18 sati.

Lokalna akcijska grupa Zagorje-Sutla s partnerima Mrežom udruga Zagor te gradovima Zabokom, Pregradom i Klanjcem tijekom 2019. godine provodila je projekt „Uzmi pare i napravi nešto za mlade: Participativnim proračunom do aktivnog sudjelovanja mladih u lokalnoj zajednici“. Cilj projekta bio je poticanje aktivnog sudjelovanja mladih u procesima donošenja odluka u lokalnoj zajednici te jačanje dijaloga mladih i donositelja odluka. Na završnoj konferenciji predstavit ćemo rezultate projekta te prikazati podatke najnovijeg istraživanja mladih u RH koje je provela Zaklada Friedrich Ebert Stiftung u suradnji s Institutom za društvena istraživanja u Zagrebu. Istraživanje će predstaviti Marita Grubišić – Čabo, znanstvena novakinja na Institutu za društvena istraživanja u Zagrebu.

Prijave za sudjelovanje na konferenciji vrše se ispunjavanjem ovog upitnika.

LAG Zagorje-Sutla navedene podatke će koristiti isključivo u svrhu evidencije prijavljenih te izrade popisa prisutnih i izvještavanja o aktivnosti. Podaci se prikupljaju u skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne Novine broj 42/2018). Nositelj aktivnosti dužan je sudioniku pružiti sve potrebne informacije sukladno članku 15. Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka). Sudionik svojom prijavom jamči istinitost podataka te svoju privolu davanja podataka u navedenu svrhu.
Projekt sufinancira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
Ime i prezime:
Organizacija:
E-mail:
Prostor za napomene:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of LAG Zagorje-Sutla. Report Abuse