Serpaműhely regisztráció 2018
A Serpaműhely minden negyedik szombaton sorra kerülő hat órás műhelymunka, amely a segítő beszélgetés közvetlen, vagy közvetett megtapasztalására, és az ennek során felmerülő kérdések megbeszélésére kínál lehetőséget. Ha még nem voltál, itt olvashatsz róla bővebben: http://setaljvelem.hu/serpamuhely/.

A programot a Margit híd pesti hídfőjénél tartjuk (a címet a regisztrációt követően pontosítjuk). A nyári időpontok, amelyekre jelentkezni lehet, a következők: június 2., június 30. és augusztus 25. A csoport mindhárom alkalommal 14:00 órától 20:00 óráig tart.

A regisztrációs díj 6000 Ft, ami azok számára, akik megfigyelőként vesznek részt a hat órás programon, a részvételi díjat is tartalmazza. Aki olyan saját témával érkezik, amivel kapcsolatosan sétára is sor kerül, annak a teljes részvételi díja 18.000 Ft. (A különbözet, vagyis 12.000 Ft átutalása utólag történik, amikor már tudja, hogy mit fizet meg.) A regisztrációhoz töltsd ki az alábbi rovatokat, és kattints a „Küldés” gombra. Ha kérdésed van, hívj vagy írj: +36 30 658 5422, info@serpamuhely.hu.

Email address *
neved *
Your answer
hogyan szólíthatlak?
Your answer
mobil (ahová sms-t küldhetek) *
Your answer
Kitől hallottál erről a lehetőségről?
Your answer
Választott dátum (több is lehet) *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms