Volontiranje u Laboratoriju za učenje
Dragi volonteri i volonterke,

udruga U.Z.O.R., već četvrtu godinu za redom, u svojim prostorima organizira 'Laboratorij za učenje'. Mjesto je to u kojem se mladima kontinuirano pomaže u učenju i savladavanju poteškoća vezanih uz školovanje. Mladi se potiču na kreativan pristup gradivu i učenju kao procesu koji nije povezan samo s dobivanjem pozitivne ocjene i što ranijim završetkom školovanja već kao procesom u kojem se mogu zabaviti, potaknuti znatiželju, formirati stavove i mišljenja. Ovdje mladi mogu u opuštenoj i podržavajućoj atmosferi, bez straha od kritike, osuđivanja i neuspjeha izraziti svoju stvaralačku energiju, inovativnost i ostvariti svoje kreativne potencijale. U Laboratoriju za učenje postoji dodatna potreba za specifičnom instruktivnom pomoći iz određenih nastavnih predmeta kao što su njemački jezik, talijanski jezik, fizika, matematika i neki specifični stručni predmeti.
Zbog toga smo u potrazi za svima onima koji su voljni pridružiti nam se u spomenutim aktivnostima i pritom razviti i vlastite kompetencije, steći iskustvo, podržati osobni rast i doživjeti osjećaj korisnosti.
Svi vi, koji se u ovom opisu pronalazite, a karakterizira vas i dobro poznavanje predmeta unutar obrazovnog plana i programa za učenike od 6. razreda osnovne škole do 4. razreda srednje škole, motiviranost za rad s djecom i mladima, odgovornost i predanost, možete ispuniti ovaj online obrazac, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku :)
Email address *
IME I PREZIME *
Your answer
DATUM ROĐENJA
MM
/
DD
/
YYYY
SADAŠNJE (ILI BUDUĆE) ZANIMANJE
Your answer
RADNI STATUS
ŽELIM VOLONTIRATI U AKTIVNOSTIMA
MOGU PONUDITI SOLIDNO ZNANJE GRADIVA IZ SLJEDEĆEG PREDMETA ILI PODRUČJA:
KONTAKT BROJ TELEFONA *
Your answer
E-MAIL ADRESA *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy