Anmälan till den 2018-09-11 eller 12
Program och information om informationstillfälle:
Vägledning till Avtal om övertagande av Hälso- och sjukvård i ordinärt boende mellan landstinget och kommunerna i Västerbottens län Länets kommuner övertog den 1 september 2013 hälso- och sjukvårdsinsatser i ordinärt boende från
landstinget i enlighet med hälso- och sjukvårdslagen (2017:30).
Detta regleras i avtal. Landstinget och kommunerna har i samverkan utarbetat en vägledning till avtalet som gäller från den 1 mars 2018.

Datum 11 september 2018
Tider Klockan 10.00–12.00 eller 14.00–16.00
Plats Aulan (Aronia) vid Skellefteå lasarett

Datum 12 september 2018
Tider Klockan 10.00–12.00 eller 14.00–16.00
Plats Hörsal B, Dallashuset, Umeå (den höga byggnaden i silverfärg) Ta hissen intill bankomaterna inne på NUS till 9 trappor (första hissen till vänster om man går in huvudentrén bredvid Apoteket)

Email address *
Namn *
Your answer
Organisation *
Your answer
Mobilnummer *
Your answer
Jag vill anmäla mig till följande dag och pass *
Nya dataskyddslagen
Med anledning av nya dataskyddslagen som träder i kraft den 25 maj 2018 vill vi informera om att de uppgifter som ni anger vid [boknings]tillfället lagras och kommer att sparas i vårt system.

Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss för att du ska känna dig trygg med hur vi på Region Västerbotten behandlar dina uppgifter.

Vi har förtydligat hur vi hanterar dina personuppgifter, exempelvis för att kunna visa hur vi lagrar information i inbjudningar eller andra tillfällen för att skicka dig information, erbjudanden om deltagande eller annat. Kort sagt, för att ge dig en så bra upplevelse av oss som möjligt vill vi berätta för dig vad som gäller.
Vår organisation arbetar för regional utveckling och samverkan vilket gör att vi är aktiva i sammanhang där många personer samlas, därför publiceras bilder och filmer också för allmänt intresse på våra hemsidor och sociala medier.
I de fall ni skulle finnas med på film, bild eller annan behandling utan vetskap om detta, inte haft möjlighet att ge ert samtycke eller ser detta som ett problem om det inte finns annat lagrum för behandling vill vi be er att omgående tar kontakt med Region Västerbottens dataskyddsombud för information och åtgärd­.

Syfte med lagring av data
Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig. Syftet med lagringen av data är att [kunna fakturera] och [få ut statistik] på antal bokningar som görs. Gallring av personuppgifter sker kontinuerligt. Önskar ni bli raderade från vårt [boknings]system, ta kontakt med ansvarig för inbjudan så hjälper vi er och svarar på eventuella frågor som uppkommer.
De uppgifter vi avser att lagra i vårt system är [namn], [organisation], [epost] och [telefonnummer]. Finns skäl att inte uppge era personuppgifter men önskar anmäla er ändå ber vi er ta kontakt med ansvarig för inbjudan Anita Helgesson på telefon 070-577 57 18 så hjälper hon er.

Samtycke
Jag samtycker till att Region Västerbotten behandlar personuppgifter i enlighet med ovanstående. *
Du har också rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta ansvarig för inbjudan. Har du fler frågor eller är missnöjd, kontakta oss för information eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Du kan även kontakta vårt dataskyddsombud på tel. 070-6165705. Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Region Västerbotten -. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms