Prijave mladih za Susret hrvatske katoličke mladeži Župe svete Ane - Rudeš
Dragi mladi župe sv. Ane-Rudeš!

Susret hrvatske katoličke mladeži održat će se 9. i 10. svibnja ove godine u Zagrebu. Jedanaesti put okupit ćemo se na nacionalnom susretu, ovoga puta u našem gradu, pod geslom „Što god vam rekne, učinite!“ (Iv 2,5).

U subotu, 9. svibnja, u prijepodnevnim satima svi mladi sudjelovat će na katehezama koje će se održavati u 15-ak župa Zagrebačke nadbiskupije, a poslijepodne bit će organiziran program u centru Zagreba. Navečer se program nastavlja u župama. U nedjelju, 10. svibnja, središnje misno slavlje održat će se na Trgu bana Josipa Jelačića.

Prijave su počele 15. siječnja i prikupljat će se do nedjelje, 8. ožujka 2020. godine. Nakon toga datuma prijave više neće biti moguće.

Kotizacija za SHKM iznosi 30 kuna i uključuje majicu Susreta, akreditaciju te ostale materijale, a plaća se prilikom preuzimanja majica i akreditacija u župnoj dvorani.

Prijaviti se mogu svi mladi od krizmaničke dobi (8.r.) do 30 godina ispunjavanjem ovog obrasca ili preko prijavnica za mlade koje se nalaze na stolu na dnu naše crkve koje je potrebno predati u župni ured ili ubaciti u poštanski pretinac ispred župnog ureda.

VAŽNO: Iako smo dio Zagrebačke nadbiskupije, oni koji žele sudjelovati trebaju se obavezno prijaviti kako bi dobili svoje majice i akreditacije.

don Drago Škarica, župnik
Ime: *
Your answer
Prezime: *
Your answer
Spol: *
Datum rođenja: *
Your answer
Veličina majice *
Broj mobitela: *
Your answer
E- mail: *
Your answer
Napomena
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy