Formular de înscriere: Mentorat în psihoterapie cu Lucian Negoiță - Modulul al II-lea

Ne-ar plăcea să te cunoaștem mai bine. Te invităm să îți dedici 5 minute completării acestui formular. Pe baza lui, vei afla de la noi în câteva zile dacă ai fost selectat/ă pentru a participa la Programul de mentorat.

De ce facem acest lucru?

Programul de mentorat este unul de durată și destinat unui număr limitat de participanți. În următoarele luni, vom face echipă pentru ca tu să pornești cu succes pe drumul tău de practician/ă. Va fi un proces continuu de învățare, în care vei trece de la "ce să fac" la "cum să fac". Este important să îți poți lua angajamentul de a exersa tehnicile discutate pe perioada mentoratului, chiar și printr-un voluntariat.

Aflat la cea de a opta ediție, programul lui Lucian este primul de acest gen din România. Format din două module întinse pe un an de zile, mentoratul și-a dovedit eficiența prin formarea de generații întregi de psihoterapeuți de succes.

------
Mentorat online în psihoterapie cu Lucian Negoiță. Modulul II: Aplicații clinice

Dedicat studenților din anul III, masteranzilor și absolvenților de facultăți de psihologie, medicină, teologie și asistență socială. || Perioadă desfășurare: 14 aprilie 2021 – 29 septembrie 2021 || Timp necesar: 3 ore/săptămână, la fiecare 2-3 săptămâni, miercurea de la 17.00 la 20.00.

Află mai multe detalii despre program și taxa de participare pe luciannegoita.ro, pe hepichub.ro sau la adresa negoita_lucian2002@yahoo.com.
Nume *
Email *
Număr de telefon *
Oraș/e de reședință pe perioada mentoratului *
1. Aplic pentru: *
2. De ce e important pentru tine să participi la acest modul al mentoratului/ motivul pentru care aplici? *
3. Ce experiență ai până acum în domeniu (voluntariat/practică/cabinet)? *
4. Ce planuri ai pentru următorul an în ceea ce privește activitatea ta profesională? *
5. Cum ți-ai dori să arate cariera ta? *
Cum ai aflat de programul de mentorat? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy