Salsa & Bachata de Fuego: Upisi 2023!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Hej, hej!
HR ( English version here: https://bit.ly/FuegoForm2023engl )

Putem ovog obrasca možeš se prijaviti za tečajeve Bachate i/ili Salse u školi Bachata/Salsa de Fuego. Imamo nove grupe za potpune početnike, kao i grupe za one koji su već negdje nešto plesali. Veselimo se što ćemo plesati s tobom, a na tebi je samo da izabereš tečaj (Salsa ili Bachata ili kombinacija) i razinu (potpuni početnik ili postojeći plesač), završiš prijavu, i naše fantastično druženje može započeti... :)
Koju ćeš grupu/razinu izabrati?
👣 GRUPE ZA POTPUNE POČETNIKE
Nikada nisi plesao/plesala ništa, baš ništa? Ovo je grupa za tebe! Bez brige, ne moraš znati baš ništa, a do kraja prvog sata proplesat ćeš osnove bachate/salse i odmah uživati i zabavljati se!
Ne trebaš imati posebnu obuću ili odjeću. Ne trebaš imati partnera/partnericu, samo izaberi Salsu ili Bachatu (ili oboje), završi registraciju i vidimo se!


👣 GRUPE ZA POSTOJEĆE PLESAČE
Ako već plešeš bachatu ili salsu i želiš značajno unaprijediti svoje plesanje i konačno nam se pridružiti, klikni niže na drugu opciju (GRUPE ZA ONE KOJI VEĆ PLEŠU SALSU/BACHATU), ukratko nam opiši svoje plesno iskustvo: koliko dugo plešeš, koji stil plešeš i u kojoj školi si do sada plesao/plesala, izaberi grupu za koju misliš da ti odgovara - završi prijavu - i mi ćemo ti se javiti da dođeš na probni sat i da ti nađemo pravo mjesto u našoj obitelji.

Klikni dolje, popuni obrazac i vidimo se uskoro!

Detalji
 👣 POTPUNI POČETNICI

▶ Tečaj Salse za potpune početnike, Grupa 1, održava se dva puta tjedno, utorkom 18:00 - 19:00 i četvrtkom 18:00 - 19:00. Početak: 19.9. - POPUNJENA ZA CURE (DEČKI, SLOBODNO SE JOŠ PRIJAVITE)

▶ Tečaj Salse za potpune početnike, Grupa 2 - ovisno o interesu, otvorit ćemo novu grupu, predbilježbe u tijeku

▶ Tečaj Bachate za potpune početnike, Grupa 1, održava se svakog ponedjeljka 19:00 - 21:00. Početak: 18.9.

▶ Tečaj Bachate za potpune početnike, Grupa 2, održavat će se svakog četvrtka 21:00 - 23:00. Početak: početkom listopada

- - -

👣 ONI KOJI VEĆ PLEŠU

▶ Grupa za one koji su već plesali salsu, a na srednjoj (ili naprednoj) su razini, satove ima utorkom 19:00  - 21:00. Možeš nam se priključiti odmah.

▶ Grupe za one koji su već plesali bachatu (kod nas prije ili u nekoj drugoj školi) jesu plava, crvena, zelena, žuta i ljubičasta, u skladu s našim jedinstvenim programom rada. Možeš se priključiti odmah, nakon što te smjestimo u odgovarajuću grupu.

- - -

🏠 Lokacija održavanja tečajeva: Salsa de Fuego / Bachata de Fuego, Florijana Andrašeca 18, Zagreb.

Više informacija na:
- STRANICA: www.BachataDeFuego.net
- FACEBOOK: http://facebook.com/SalsaDeFuego
- INSTAGRAM: http://www.instagram.com/bachatadefuego
- MAIL: SalsaDeFuego@yahoo.com

Raspored grupa
Niže označi željenu grupu, na dnu obrasca klikni "NEXT", završi prijavu i vidimo se! :))
POTPUNI POČETNICI
ZA ONE KOJI VEĆ PLEŠU SALSU/BACHATU
Tvoje plesno iskustvo
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy