АНКЕТНА КАРТА "Познавате ли дейността на Европейския парламент?"
Анкетното проучване е насочено към гражданите на Р. България в контекста на предстоящите избори за ЕП през 2019 г. То се провежда в рамките на проект „Европа чува твоя глас – БЪДИ АКТИВЕН!”, съфинансиран от Европейския парламент и НЧ „Братство 1869” гр. Кюстендил.
Целта на настоящата анкета е да проучи степента на информираност и познаване на политиките на ЕС и по-специално дейността на ЕП в области, които имат значение за гражданите, политическия характер на ЕП и предстоящите Евро избори през 2019 г.
Вашето участие в настоящата анкета ще ни бъде от полза и ще допринесе за целта на проекта, която е да се повиши информираността на гражданите относно една от основните институции на ЕС - Европейския парламент, като покаже ролята му не само в насърчаването на демократичното вземане на решения в Европа, но и в подкрепата за борбата за демокрация, свобода на словото и честни избори навсякъде по света.
Въз основа на получените анкетни карти ще бъде изготвен анализ на резултатите от проучването, който ще бъде публикуван на интернет страницата на проекта.
Анкетата ще бъде достъпна за попълване в периода: 11.01 - 20.02.2018 г.
Пол *
Възраст *
Вие сте: *
Населено място *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms