Xerrada "Vull crear una empresa. Com ho he de fer?"

Des del projecte Start-UP, el CAUC organitza una jornada per totes aquelles persones que volen emprendre i crear una empresa. Aquesta sessió anirà a càrrec de la Gestoria Estañol. 
Tindrà lloc el proper dia 26 d'octubre a les 16h al CETAP. 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i Cognoms *
Si vens per part d'una empresa o entitat, quina és?
Adreça electrònica *
Número de telèfon *
LOPD

Informació sobre el tractament de les dades: En compliment del que disposen els articles 13 i 14 del RGPD i l’article 11 de la LOPDGDD s’informa de les següents dades:

Responsable del tractament: Consorci Gal Alt Urgell-Cerdanya, NIF: P2500092H, PLAÇA DE LES MONGES, EDIFICI DE LES MONGES, 3A PLANTA - 25700 - LA SEU D’URGELL (LLEIDA). Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades, per correu electrònic: dpd@cauc.cat.

Finalitat del tractament: Gestió de la xerrada informativa. Si ens autoritza per a l’enviament d’informació que pugui ser del seu interès. Les imatges les publicarem per a fer difusió de la xerrada.

Conservació: Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no és sol·liciti la supressió per part de l'interessat i durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals.

Destinataris: Si s’escau, col·laboradors i prestadors de serveis.

Imatges: Consorci Gal Alt Urgell-Cerdanya informa que dins del marc de l’activitat en la qual s’inscriu es captaran imatges dels participants i seran publicades.  Pot tancar la càmera si no vol preservar la seva imatge.

El dret a la imatge personal està reconegut en l'article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la imatge personal, inscrivint-se dóna consentiment a Consorci Gal Alt Urgell-Cerdanya  a captar la seva imatge, sigui a través de càmeres o vídeo càmeres, en què resulti clarament identificable. L'exercici de la captació de les imatges (o vídeos) per part de Consorci Gal Alt Urgell-Cerdanya,  o una altra empresa delegada, estarà limitat al conjunt d'activitats organitzades per Consorci Gal Alt Urgell-Cerdanya i podran ser publicades en qualsevol mitjà de comunicació, xarxes socials, web, etc. Consorci Gal Alt Urgell-Cerdanya es compromet a adoptar en tot moment les oportunes mesures de seguretat per evitar l'accés, cessió o ús no autoritzat de les imatges.

Drets: Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i a la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se per escrit, a l'adreça de correu: dpd@cauc.cat, havent-se d'identificar degudament i sol•licitar clarament el dret a exercir.

AUTORITZACIÓ *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy