Regisztráció lelkipásztor nélkül érkező zarándokcsoportoknak
BRENNER JÁNOS BOLDOGGÁ AVATÁSA - REGISZTRÁCIÓ 2018. ÁPRILIS 5-IG!

Köszönjük, hogy előzetesen jelentkeznek Brenner János boldoggá avatási ünnepségére. Kérjük, hogy ezt a regisztrációs lapot csak azok a zarándokcsoportok töltsék ki akik NEM plébániai szervezésben érkeznek a boldoggá avatásra.

KÉRJÜK MINDAZOKAT AKIK CSALÁDDAL, BARÁTI TÁRSASÁGGAL,stb. DE NEM PLÉBÁNIAI SZERVEZÉSBEN ÉRKEZNEK, AZOK TÖLTSÉK KI EZT AZ ŰRLAPOT.

A név pontnál kérjük csak EGY nevet írjanak be, azt akinek a nevére és a megadott címére postázni is tudjuk a zarándokfüzeteket. Fontos, hogy ez a két adat egyezzen, hiszen kézbesítéskor ha a postás a megadott címen nem találja az adott személyt nem tudja átadni a zarándokfüzeteket. Kérjük, hogy akik csoportként, szervezetként regisztrálnak - pl. zarándokiroda - ők a szervezet nevét írják a névhez illetve a székhelyük címét a levelezési címhez. Szintén a kézbesítéskori pontos azonosítás miatt.

A zarándokok száma pontnál kérjük számmal írják ki összesen hányan érkeznek. Neveket ide nem kell és nem is tudnak beírni.

A regisztrált zarándokok számára zarándokfüzetet biztosítunk. Ebben a boldoggá avatás liturgiája és egyéb hasznos információk találhatók. A Székesegyház előtti tér korlátozott befogadóképessége miatt csak a zarándokfüzettel rendelkezőknek tudunk belépést biztosítani a boldoggá avatás helyszínére, érkezési sorrendben. Ülőhelyet nem tudunk biztosítani, kérjük székről gondoskodjanak.
A zarándokfüzeteket az űrlapon megadott levelezési címre eljuttatjuk. A tervek szerint április 15-ig postázzuk a küldeményeket.

A rendszer, az űrlap helyes kitöltése után automatikus válaszüzenetet jelenít meg a képernyőn: Köszönjük, hogy regisztrált! Válaszát rögzítettük. A sikeres regisztrációról további e-mail üzenetet nem küldünk. Külön értesítést csak akkor kapnak az egyházmegyétől, ha a regisztrációval gond adódik, esetleg nem egyértelműen töltötté ki az adatlapot.

Ez az űrlap, csak a szombathelyi boldoggá avatási ünnepségre szól. A május 1-i, zsidai vesperásra nem kell jelentkezni.

Email address *
Név (csoport vagy vezető) *
Your answer
Cím (Település, irányítószám, utca, házszám) *
Your answer
Zarándokok száma *
Your answer
Amivel érkezünk *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms