ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Δυτικής Αττικής συμμετέχει σε πρόγραμμα κινητικότητας Erasmus+ "Τεχνολογίες Εξοικονόμησης Ενέργειας για βιώσιμα κτίρια και πόλεις".

Σκοπός του προγράμματος είναι η κατάρτιση των μαθητευομένων σε σύγχρονες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας κτιρίων & γενικότερα πόλεων για ανάπτυξη βιώσιμων πόλεων σύμφωνα με την 2030 Agenda for Sustainable Development των ΗΕ. Ο στόχος εστιάζει στην ανάπτυξη ικανοτήτων και δεξιοτήτων των εκπαιδευομένων σε τεχνολογίες εξοικονόμησης Ενέργειας για τους Τομείς «Μηχανολογίας», «Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού» και «Πληροφορικής». Η κατάρτιση σε αυτό το πεδίο θα καλύψει τις ανάγκες παροχής εξειδικευμένης επαγγελματικής γνώσης και σύγχρονων εκπαιδευτικών τεχνικών σε καινοτόμα θεματικά πεδία για τους μαθητές και κυρίως στην διαμόρφωση μιας επαγγελματικής προσέγγισης με στόχο την βιωσιμότητα και την μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης.

Επίσης το γεγονός ότι στην κατάρτιση της κινητικότητας θα συμμετέχουν επαγγελματικοί φορείς όπως εταιρείες, εργοστάσια και επιχειρήσεις, θα συμβάλει στην κάλυψη της

 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Ο Σύλλογος διδασκόντων αφού αξιολογήσει όλες τις αιτήσεις συμμετοχής θα επιλέξει τους συμμετέχοντες με βάση:

1.    Την ειδικότητα των εκπαιδευτικών. Θα επιλεγούν Μηχανολόγοι, Ηλεκτρολόγοι, Ηλεκτρονικοί και Πληροφορικής που διδάσκουν στους αντίστοιχους τομείς της Β΄ και τις ειδικότητες της Γ΄ τάξης. Θα γίνει ισοκατανομή με βάση τις ειδικότητες (2-3 άτομα/ειδικότητα). Επίσης 6 εκπ/κοι θα επιλεγούν από το Π.ΕΠΑΛ και 6 εκπ/κοι από το Εσπερινό

2.    Την επιθυμία και δέσμευση των εν δυνάμει συμμετεχόντων να δράσουν ως πολλαπλασιαστές για συναδέρφους των ειδικοτήτων τους σε ταχύρρυθμο μελλοντικό σεμινάριο.

3.    Τον βαθμό γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας ή και ενδεχομένως της Ισπανικής.

4.    Την εξοικείωση με τις τεχνολογίες επικοινωνίας & πληροφορίας και την συγγραφή εκπαιδευτικού υλικού.

5.    Θα δοθεί προτεραιότητα σε εκπαιδευτικούς που δεν συμμετέχουν σε άλλα Ευρωπαϊκά προγράμματα των ΕΠΑΛ που εξυπηρετούνται από το 1ο ΕΚΔΑ και γενικά σε εκπ/κους που θα είναι η πρώτη τους συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Sign in to Google to save your progress. Learn more

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

*

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

*

ΟΛΙΚΗ ‘Η ΜΕΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟ Ε.Κ.

*

ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ

*

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Clear selection

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ

*

ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

*

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ERASMUS+ 

*
.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ:

Συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του προγράμματος, συμμετοχή και οργάνωση δράσεων διάχυσης και συγγραφή 1  εργαστηριακής άσκησης σχετική με το αντικείμενο της κατάρτισης.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023


Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy