IoT: Izazovi i iskustva – meetup u Startit Centru Subotica
Za sve one koji žele da se upoznaju sa potencijalom IoT-ja, da iz prve ruke čuje detalje o uspešnim IoT projektima i da saznaju kako će IoT promeniti našu svakodnevicu, meetup koji je zakazan za četvrtak, 31. januar u Startit Centru Subotica prilika je koju ne bi trebalo propustiti.

Sa osnovnim konceptima IoT-ja upoznaće nas softver arhitekta Milan Savić, koji ima dugogodišnje IoT iskustvo, a trenutno vodi IoT tim u kompaniji Execom.
On će podeliti svoje znanje o različitim IoT platformama, tehnologijama i uređajima. Deo prezentacije biće posvećen demonstraciji Execom Rovera, a prisutni će imati priliku da i sami isprobaju ovaj uređaj i da iskuse koje sve mogućnosti on pruža.
Meetup je namenjen svim IoT entuzijastima, kao i onima koji žele da se upoznaju sa kreiranjem IoT aplikacija i razvojem IoT projekata.

O predavaču

Milan Savić je softver arhitekta sa preko pet godina iskustva u IoT-u. Njegove specijalnosti su komunikacioni protokoli poput MQTT-a, XMPP-a, TR-069 i mnogi drugi, kioji se najviše koriste u IoT-ju. Nije mu strano ni sistemsko programiranje, a poseduje i znanje iz Jave i Androida. U kompaniji Execom radi već tri godine kao Team Lead i Software Architect, ali voli da istakne da sebe pre svega vidi kao inženjera i programera jer najviše uživa u rešavanju problema.

Prijave

Događaj je zakazan za 31.januar u 18 časova, u Startit Centru Subotica, Korzo 1 na drugom spratu. Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.
Ime i prezime: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Da li želite da se prijavite na Startit Bilten i primate informacije za događaje u Startit Centru Subotica? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Startit. Report Abuse