Jääkiekkoliiton Kunnioita Peliä -kampanja syksyllä - osallistu kyselyyn ja ota osaa kampanjan suunnitteluun
Jääkiekkoliitto suunnittelee yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa näkyvää valtakunnallista mediakampanjaa Kunnioita Peliä -teemalla. Haluamme näin tuoda jääkiekon ja urheilun hienoja arvoja positiivisessa valossa koko kansakunnan tietoisuuteen.

Kunnioita peliä -ohjelma on suunniteltu, jotta suomalainen jääkiekko olisi reilumpaa kaikille sen osapuolille. Kyse on jokaisen pelin eri roolissa toimivan - pelaajien, valmentajien, tuomareiden, vanhempien ja muiden taustaryhmien - keskinäisestä kunnioittamisesta.

Keskinäiseen kunnioittamiseen perustuvalla käyttäytymisellä
o tehdään pelitapahtumasta lapsille, pojille ja tytöille, positiivinen kasvuympäristö, jossa on tilaa onnistumisille
ja epäonnistumisille
o tehdään pelistä turvallisempaa
o taataan valmentajille ja tuomareille työrauha


Haluamme nyt kutsua koko jääkiekkokentän mukaan kampanjan suunnitteluun, ja siksi haluaisimme kuulla mietteitäsi ja kommenttejasi Kunnioita peliä -kampanjan aiheista. Kyselyyn voi osallistua vastaamalla olla oleviin kysymyksiin 30.4.2020 mennessä.

Mitä ajatuksia Kunnioita peliä -ohjelman teemat (yllä luetteloituna) herättävät ja mitä haluaisit erityisesti painottaa Suomen kansalle?
Tuleeko mieleesi joitain tapahtumia tai tarinoita, jotka sopisivat kuvaamaan Kunnioita peliä -ohjelmaa positiivisesti? Voit lähettää meille hyviä esimerkkejä joko tekstimuodossa ja/tai mahdollisesti kuva- tai videomateriaalin avulla osoitteeseen sanna.pakarinen@finhockey.fi
Vapaa sana. Mitä positiivista haluaisit nostaa esiin jääkiekosta harrastuksena?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Suomen Jääkiekkoliitto. Report Abuse