Clava La Pastanaga FM2018
Ja s'acosta l'estiu, i com millor que iniciar-lo que amb la FM de Cassà de la Selva! Com l'any passat, des de La Claca organitzem el joc de Clava La Pastanaga, un joc en el qual se't donarà el nom d'un altre participant, i has d'anar a donar-li mort clavant-li la teva pastanaga, i a continuació ell et dirà el nom de la teva propera victima. Si acabada la festa major ets l'assassí viu que més victimes ha acumulat, hauràs guanyat la partida!

Si vols jugar-hi, primer hauràs d'emplenar aquest formulari de preinscripció entre els dies 1 d'abril i 8 de maig, i llavors confirmar la inscripció, de forma presencial, els dies 11, 12 o 13 de maig. Un cop feta la preinscripció, tota la informació que necessitis se t'enviarà al teu correu electrònic, per tal que puguis jugar, i així matar a tots els cassanencs que puguis!

En cas que tinguis menys de 18 anys, et caldrà una autorització paterna, la qual hauràs de portar el dia de la inscripció.

Inscriu-t'hi quan abans millor, que tens fins fins al 8 de maig, no facis tard!

Si vols que sigui el més divertit possible, no oblidis fer-ne difusió, seguir-nos al facebook, i si tens qualsevol altre dubte, envia'ns un correu a clavalapastanaga@gmail.com.

Nom *
Cognoms *
DNI *
Edat *
RECORDA que si tens menys de 18 anys, et caldrà una autorització paterna, la hauràs de portar a la inscripció.
Correu electrònic *
Mobil de contacte *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service