Sähköisen oppimisympäristön ja analytiikan hyödyt opetuksessa (1 op)
Tervetuloa mukaan Turun yliopiston Oppimisanalytiikan keskuksen järjestämälle verkkokurssille, jossa tutustutaan oppimisanalytiikkaan sekä syvennetään ViLLEn käytön osaamista. Verkkokurssi alkaa ryhmävalinnastasi riippuen joko syyskuun tai lokakuun alussa.

Koulutus on osa Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen ja varhaiskasvatuksen henkilöstökoulutushanketta, joten se on osallistujille maksuton. Huomaathan kuitenkin, että koska koulutuksen osallistujamäärä on rajattu, on ilmoittautuminen sitova. Peruuttamatta ja käyttämättä jätetystä koulutuspaikasta voidaan periä 50 €:n suuruinen maksu. Peruutus on tehtävä ennen koulutuksen alkua.

𝗞𝗨𝗥𝗦𝗦𝗜𝗡 𝗞𝗨𝗩𝗔𝗨𝗦
Kurssi koostuu seuraavista osioista:
1. oppimisanalytiikan hyödyntäminen opetuksessa ja arvioinnissa
2. eriyttäminen ViLLEn avulla
3. tiimi- ja yhteisopettajuus ViLLEn työkalujen avulla sekä
4. omien materiaalien tuottaminen ja jakaminen ViLLEssä.

Kurssin laajuus on 1 opintopiste ja sen suorittaminen edellyttää noin 1 - 2 tunnin viikoittaista työpanosta oman opetuksen lisäksi.

𝗧𝗢𝗧𝗘𝗨𝗧𝗨𝗦 𝗝𝗔 𝗔𝗜𝗞𝗔𝗧𝗔𝗨𝗟𝗨
Koulutus järjestetään syksyn aikana kahdesti:
Ryhmä 1: 1.9. - 6.11.2020
Ryhmä 2: 5.10. - 11.12.2020

Kurssi toteutetaan kokonaisuudessaan verkko-opintoina (noin 27 tuntia), joihin sisältyvät itsenäisesti suoritettavat tehtävät, omaan opetukseen liittyvät kokeilut sekä webinaarit (6 x 45 min). Syyskuussa aloittavan ryhmän webinaarit pidetään torstaisin klo 15 - 16 ja lokakuussa aloittavan ryhmän webinaarit keskiviikkoisin klo 15 - 16.

𝗞𝗢𝗛𝗗𝗘𝗥𝗬𝗛𝗠Ä
Koulutus on tarkoitettu esiopetuksen, perusopetuksen ja lukion opettajille, jotka ovat käyttäneet ViLLEä omassa opetuksessaan jo aiemmin. Koulutuksessa ei luoda uusia ViLLE-opettajatunnuksia.

***
Ilmoittauduttuasi saat vielä varmistuksen alla antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkemman kurssiaikataulun ohjeineen lähetämme sinulle noin kuukautta ennen koulutuksen alkua.
Email address *
Koulutusryhmän valinta *
Ole hyvä ja valitse se ryhmä, jossa haluat osallistua koulutukseen. Jos haluamasi ryhmä on jo täynnä, kannattaa kuitenkin ilmoittautua varalle.
Nimi *
Pääasiallinen työskentelykohde *
Ole hyvä, ja valitse sopivin. Jos esimerkiksi työskentelet laaja-alaisena erityisopettajana tai valmistavan luokan opettajana yhtenäiskoulussa tai sinulla on aineenopettajana sekä lukion että yläkoulun tunteja, valitse se vaihtoehto, jonka tunteja sinulla on eniten.
Puhelinnumero
Yhteystiedot
Tällä lomakkeella antamiasi yhteystietoja käytetään ainoastaan kurssi-ilmoittautumisten hallintaan, ja ne poistetaan välittömästi koulutuksen päätyttyä.

Mikäli sinulla on koulutukseen tai ViLLEn käyttöön liittyviä kysymyksiä tai haluat muuttaa ilmoittautumiseen liittyviä tietojasi, voit ottaa meihin yhteyttä joko sähköpostise (villeteam@utu.fi) tai soittaa numeroon 029 450 4666.

Tervetuloa mukaan!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy