Neformalni obrazovni program studija invalidnosti: SADAŠNJOST INVALIDNOSTI
IZ KRUGA VOJVODINA objavljuje poziv za UPIS PRVE GENERACIJE polaznica i polaznika na Neformalni obrazovni program studija invalidnosti: SADAŠNJOST INVALIDNOSTI.

Program je otvoren za sve zainteresovane punoletne žene i muškarce koje govore srpski jezik sa najmanje srednješkolskim obrazovanjem.

Program će se realizovati od 4. aprila – 20. juna 2024. kroz 32 časa nastave organizovanih u 8 modula (četvrtkom od 16:00 do 20:00 sati) kroz lično učešće u programu u prostorijama IZ KRUGA VOJVODINA u Novom Sadu i odloženo učešće u programu na daljinu.

Program uključuje sticanje znanja iz savremene teorije i metodologije studija invalidnosti i iskustva živaljenja sa invaliditetom, i primenu stečenih znanja u aktuelnim aktivnostima i istraživanjima u lokalnoj zajednici usmerenih na povećanje vidljivosti doprinosa žena i muškaraca sa invaliditetom u kulturnom, umetničkom, naučnom, političkom i društvenom životu; mapiranje prepreka sa kojima se osobe sa invaliditeotm suočavaju u ostvarivanju svojih prava, unapređenje njihovih prava i kapacitetata zajednice osoba sa invaliditetom da svoja prava realizuju.

Polaznice i polaznici koji učestvuju u 70% obrazovnog programa i izrade završni teorijski ili praktični rad uz mentorsku podršku dobiće Sertifikat o uspešno završenom obrazovnom programu SADAŠNJOST INVALIDNOSTI.

Besplatna literatura, nastavni materijali, osveženje i učešće u obrazovnom programu u arhitektonski pristupačnom prostoru i uz prevođenje na znakovni jezik su obezbeđeni za sve upisane polaznice i polaznike uz podršku fondacije Rekonstrukcija ženski fond i IZ KRUGA VOJVODINA.

Prijava vrši se popunavanjem ovog Google formulara najkasnije do 16:00 sati 20. marta 2024.

Broj polaznika i polaznica je ograničen. Spisak upisanih u PRVU GENERACIJU obrazovnog programa SADAŠNJOST INVALIDNOSTI biće objavljena na vebsajtu IZ KRUGA VOJVODINA najkasnije do 30. marta 2024.

Sva dodatna pitanja uputite kancelariji IZ KRUGA VOJVODINA radnim danima od 10:00 do 14:00 na telefonske brojeve 0216334584 ili 066447040 ili mejl: office@izkrugavojvodina.org.

* Označava obavezno pitanje

Informisana sam i saglasna sa obradom podataka o ličnosti

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
Godina rođenja *
Napiši naziv poslednje završene škole/fakulteta i stečenog zvanja/zanimanja i škole/fakulteta koji trenutno pohađaš.
*
Mesto iz kog dolaziš *
Mejl *
Kontakt telefon sa pozivnim brojem *
Da li si alergična/alergičan na neku hranu ili imaš preferencije u vezi ishrane (veganska, vegetarijanska, bezglutenska i slično)?
*
Da li ti je potrebna neka dodatna podrška (pristup i dostupnost objekata, asistencija i slično)?  
*

Da li si aktivan/aktivna u formalnoj ili neformalnoj grupi, ženskom, mirovnom, omladinskom ili studentskom pokretu ili nekom drugom profesionalnom ili društvenom udruženju ili pokretu? Ako da napiši od kada i opiši svoj angažman.

*
Koja je tvoja lična motivacija za učešće u obrazovnom programu? (Minimum 400 karaktera)
*

Da li si već pratila/pratio neka predavanja,  kurs ili program iz oblasti studija invalidnosti? Upiši naziv predavanja/kursa/programa, organizatora i godinu.

*

Ukoliko si aktivna/aktivan u nekoj grupi/organizaciji/pokretu, da li unutar iste postoje politike uključivanja osoba sa različitim vrstama invaliditeta? Ako da, napiši koje i da li se primenjuju?

*

Molimo te da navedeš najmanje tri stvari koje u tebi izazivaju zabrinutost kada je u pitanju zajednica osoba sa invaliditetom.

*

Napiši odgovore na pitanja: šta očekuješ da ćeš naučiti u ovom obrazovnom programu, da li te neka pitanja iz oblasti studija invalidnosti posebno zanimaju, i da li želiš da pratiš program ličnim učešćem ili odloženo na daljinu.

*

Ukoliko budem izabrana/izabran za učešće u obrazovnom programu obazvezujem se da ću se potruditi da učestvujem u svim obaveznim nastavnim aktivnostima.

*
Required

Ukoliko budem izabrana/izabran za učešće u obrazovnom programu obazvezujem se da ću se potruditi da učestvujem u svim obaveznim nastavnim aktivnostima.

*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy