Aanmeldformulier BNO gastles: Auteursrecht voor ontwerpers
In de les Auteursrecht voor ontwerpers wordt de basis uitgelegd van het auteursrecht en komen andere intellectuele eigendomsrechten, zoals het modellenrecht, merkenrecht en octrooirecht aan bod. Aan de hand van tekst en beeldmateriaal worden vragen beantwoord als: wat is auteursrecht, wat kun je ermee en hoe regel je licenties? De les biedt uiteraard ruimte voor het stellen van vragen.

Deze gastles wordt verzorgd door één van de twee juridisch adviseurs van BNO Advies, mr. Anouk Siegelaar of mr. Kim Braber. Voordat zij bij de BNO in dienst traden hebben beiden als advocaat en in het bedrijfsleven ruime ervaring opgedaan op het gebied van vormgevingsbescherming. Zij beschikken daarmee over zowel theoretische als praktische kennis m.b.t. de meest uiteenlopende vraagstukken zoals het beschermen van een ontwerp en het sluiten van overeenkomsten met opdrachtgevers tot het zoeken naar oplossingen voor dreigende en bestaande conflicten.

Duur: 10:00 tot 12:00u
Materiaal: hand-out, ontvang je per mail

Aanbevolen literatuur
Deze gastles is gebaseerd op het boek Auteursrecht voor ontwerpers, door mr. Vincent van den Eijnde en mr. Anouk Siegelaar. Zie ook https://www.bno.nl/vraag/publicaties-3/post/auteursrecht- voor-ontwerpers-65 voor meer informatie*.

Ik ben aanwezig op dinsdag 6 november van 10:00 tot 12:00u in HKU X
Naam + achternaam
Your answer
Emailadres
Your answer
Opleiding / jaar
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service